2777
2789
عنوان

خانمایی ک متوجه خیانت همسرتون شدیین میشع بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 31 پست
منم همش همین فکرم بود ولی الان وقتی میبینم هیچکاری نمیتونم بکنم مامانم بعد فوت بابام دداغون شده خودش ...

خب دیگه این زندگی و تصمیم شماس اگه میخوای بمونی به روش نیار که همینطور ازت پنهان کنه تا کمتر اعصابت خرد بشه هر چند که ما خانوما همش بهش فکر میکنیم و غصه میخوریم 

فقط یه چیزی بچه اصلا نیار مگه اینکه خودش صد در صد بخواد که بمونه پای بچش نه اینکه جفتتون رو ول کنه

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همش همین فکرم بود ولی الان وقتی میبینم هیچکاری نمیتونم بکنم مامانم بعد فوت بابام دداغون شده خودش ...

منم قبلا میگفتم اگر خیانتی ببینم یک لحظه هم نمیمونم 

دیدم ولی کاری نتونستم انجام بدم 

چون یه آدم وابسته و ترسو بودم

ولی موندم و تلاش کردم خودمو به جایی برسونم که بدون شوهر هم بتونم زندگیم رو بسازم

شما هم اگر پشتوانه و استقلال و درآمدی ندارید و یه بچه هم وسطه بنظرم اگر میشه بمون و خودت رو بساز 

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊
میدونم‌میبخشی و یه روزی میای بهم میگی اشتباه کردم

زندگی‌من‌از‌اول‌اشتباه بود از اول اولش 

من ی روز از زندگیش‌میرم‌هیچثصت نمیمونم‌تو‌این زندگی خداشاهده شده ی روز از عمرم‌مونده باشه جدا میشم ولی الان نمیشم 

نمیخوام جدابشم برم خونه مامانم ک‌جنگ و‌دعوا راه بیوفته روزی ک انقد پول‌داشته باشم ی جا کوچیک‌اجاره بگیرم براخودم و‌بچه هام بخداتااون‌روز ازش متنفر میمونم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
زندگی‌من‌از‌اول‌اشتباه بود از اول اولش من ی روز از زندگیش‌میرم‌هیچثصت نمیمونم‌تو‌این زندگی خداشاهده ...

اگر بتونی حق طلاق یا خونه ای و ماشینی چیزی بزنی به نام خودت هم خیلی خوب میشه

من نتونستم 

منم قبلا میگفتم اگر خیانتی ببینم یک لحظه هم نمیمونم دیدم ولی کاری نتونستم انجام بدم چون یه آدم وابست ...

دوتا بچه هست 

منم وابستم منم ترسوام منم ضعیفم ولی باید تلاش کنم بتونم ازش متنفر بشم انقدرررر هجی کنم کارهاش و انقدر تکرار کنم همه گندکاریاش ک یوقت خر نشم البته شوهرمم ادمی نیست معذرت خواهی کنه بدتر دست پیش میگیره پس نیوفته جوری برخورد میکنه و‌جیغ و‌داد راه انداخت ک من واقعا مقصرم خودمم هی شک دارم ک‌مقصر بودم واقعا

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
دوتا بچه هست منم وابستم منم ترسوام منم ضعیفم ولی باید تلاش کنم بتونم ازش متنفر بشم انقدرررر هجی کنم ...

فقط خودت رو به یه جایی برسون بعد با یه گلد پرتش کن بیرون🥲

وگرنه بدون پشتوانه شکست خوردی

اگر بتونی حق طلاق یا خونه ای و ماشینی چیزی بزنی به نام خودت هم خیلی خوب میشهمن نتونستم

بجا بگه مقصره و‌اشنباه کرده یا اصن هرچی 

کتکم زد ک چرا بیدارم‌کردی اون پیام‌اصلا الکی بوده و قنگ‌پیچوندش جوری دروغ‌گغت هی باخودم‌میگفتم‌وای چرا زود قضاوت کردم شک کردم ب خودم

الان کلا جوری داره برخورد میکنه انگار و جوری باهام دعوا داره و‌ناراحت که من ب غلط کردن بیوفتم

ماشینشب نامم هست

بچه هات چن ساله هستند ؟ خیانت چندمشه ؟جنسی؟

۹سال و نوزاد 

ی پیام دیدم با دوستش قرار برا جایی میذاشت ک‌میدونم چجور‌جایی ‌گوشیش همیشه دست من دیشبم‌میگف  دست تو انقد خر‌نیستم داشت باهام شوخی میکردم منم باهاش شوخی کردم

فقط خودت رو به یه جایی برسون بعد با یه گلد پرتش کن بیرون🥲وگرنه بدون پشتوانه شکست خوردی

میرسم ب خدا میرسم😭😭😭نمیذارم روزی ک بچه هام رفتن از پیشم بگم چرا تحمل کردم ی عمر سختی

۹سال و نوزاد ی پیام دیدم با دوستش قرار برا جایی میذاشت ک‌میدونم چجور‌جایی ‌گوشیش همیشه دست من دیشبم‌ ...

آخه دلیل محکمی نیست ؟من چتشو دیدم قربون صدقه ی دختره می رفت هم کلاس دانشگاه بود 

2810