2777
2789

چجوری متوجه شدین 

به همسرتون گفتید ک فهمیدین

عکس العملش چی بود

شما تونستید کناربیاین بااین قضیه و بخشیدین

زندگیتون تغییر کرد بعدش‌

توروخدا خواهش میکنم بیاین یکم‌ باهام‌حرف بزنید اگ‌چیزی میدونید کمکم‌میکنه بهم‌ بگید

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

‌هیچوقت نبخش هیچوقت نبخش هیچچچچوقت از یه زخم خورده از یه باتجربه تجربه خیانت بخشش خوشبختی بعد بخشش برو تاپیکام رو‌بخون مال سالهای ثبل اراان ببین عبرت بگیر اگه ممکنه هیچوقت نبخش اگه برات ممکنه نبخشششششششش

تا خدا هست هرگز دلی تنها نیست اسیر لطف خدا باش که بی خدا زندگی زیبا نیست
من مجردم ولی معتقدم خیانت بخششی نداره و باید به طرف بفهمونی که متوجه شدی و به اون رابطه پایان بدی

منم همش همین فکرم بود ولی الان وقتی میبینم هیچکاری نمیتونم بکنم 

مامانم بعد فوت بابام دداغون شده خودش داره بدترین عذاب دنیا رو‌میکشه همش میشینه پیشم میگه باز خدارشکر زندگی تو‌خوبه یکم دلگرمم ب شوهرت و‌زندگیت و‌من‌فقط و‌فقط و‌فقط ب خاطر مامانم نمیرم 

ولی خب موندم هر ثاینه از مرگ‌سختتر برام فدای ی تار موی مادرم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
‌هیچوقت نبخش هیچوقت نبخش هیچچچچوقت از یه زخم خورده از یه باتجربه تجربه خیانت بخشش خوشبختی بعد بخشش ب ...

کاش راهی برا جدای داشتم ولی ندارم هیچ راهی نیست تموم درها برام بسته 

نمیبخشم ولی نمیتونم برم نمیدونم باید چجوزی تحمل کنم چجوری ادامه بدم ب زندگی ک دیگ ازش متنفرم

سلام 

به حرف بقیه گوش نکن چون هیچکس تا توی موقعیتش قرار نگیره و بسته به شرایطش نمیتونه الان تصمیمی برات بگیره 

من کم کم متوجه شدم و دعوای بزرگی داشتیم باهم 

بخاطر بچم بخشیدم ولی فراموش نکردم و موندم زندگیم رو میکنم 

خودمو دوست دارم و اولویت توی زندگی خودمم نه همسرم

دارم خودمو بالامیبرم خودمو می‌سازم تا بتونم به یه درآمد و استقلال برسم و بعد اگر به سرش زد دوباره تکرارش کنه اونوقت که تونستم پشتوانه ای برای خودم و بچم بسازم میتونم شوهرمو رها کنم 

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊
2810