2777
2789
عنوان

موافق تک فرزندی یا فرزند دوم همه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 97 پست
پس اگه مشکل مالی نداری و قصد اشتغال هم نداری ، میخوای وقتی بچه اولت حدود هشت سالش شد و دیگه نیازش به ...

عزیزم الان فقط بخاطر مالی و آینده میگم قصد آوردن دومی ندارم 

ریشه استرس همین 

چون هنوز خونه از خودم ندارم 

ولی مستاجر نیستم مثل جاریم ماهی دوازده تومن

بخاطر همین سردرگم هستم 

منم دقیقا زود ازدواج کردم زود باردار شدم فرزندم مثل شما پسردرکتون میکنم نظر همسرتون با شما یکی هست

من پسرمو هم خدا خواسته با وجود مصرف قرص و تنبلی باردار شدم حتی لحظه ای ب فکر دومیم نیستم تا سالها نخواهم بود هیچ علاقه ای ب بچه دوم ندارم ترجیحم اینه تا زمانی که برای ایندش کاری نکردم  اصلا ب فکر دومی نباشم ما وضعمون بد نیست خوبه فقط خونه نداریم که اونم قراره تا یمدت دیگه زمین بخریم شروع کنیم بسازیم  وقتی خودم هنوز بلاتکلیفم بچه میخام چیکار  حداقل خودم  ی پشرفتی تو زندگیم داشته باشم بعدا حسرت جوونی خودمو نخورم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم مجرد بودم همینو میگفتمبعد ک دیدم چقدر بچم تنهاست و همش باید دنبال همبازی و هم سن باشم براش نظرم ...

نمیدونم حقیقتا خودمم الان مجردم شاید حرف شماهم درست باشه 

اما الان ما تو خرج خودمون موندیم به نظرم میتونم یه تایمی از روز رو صرف بچم کنم بیرون ببرم یا خرید یا پارک 

حقیقتا بچه دوم سخته

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

تک فرزندی انتخاب منهچون الان وضعیت اقتصادی خیلی بد شده و روز به روز وحشتناکتر میشه، بعد از ازدواج قب ...

من خودم زود آوردم یکسال بعد ازدواج باردار شدم 

چون جاریم مثل شما فک میکرد بعد پنج سال اقدام کرد و ده سال اقدام و باردار نشده🙂

تک فرزندی انتخاب منهچون الان وضعیت اقتصادی خیلی بد شده و روز به روز وحشتناکتر میشه، بعد از ازدواج قب ...

بنظرم مرد با دومی کنار میاد 

ولی با هیچ نیوردن کنار نمیاد 

قشنگ دیدم که میگم 

عزیزم الان فقط بخاطر مالی و آینده میگم قصد آوردن دومی ندارم ریشه استرس همین چون هنوز خونه از خودم ند ...

من نظرمو میگم : وقتی پول نداری بچه نیار 

بچه خرج داره آینده میخواد 

به جای بچه دار شدن بهتره دنبال این باشی که خودت شاغل بشی تا هم زودتر خونه بخری هم نیازهای بچه ات رو در آینده راحت تر برآورده کنی

پیام شما باعث شد نظرم یکم عوض بشهالآنم از خدا میخام اینقدر بهم قوت و ثروت بده که از پس دو بچه بر بیا ...

انشالله که از پسش بر می‌آید خوش خبر باشی خیلی خوشحالم کردی با این پیامت انشالله هیچ کسی این دردارو مجبور نشه تحمل کنه بخدا که هرکاری خانواده برام انجام میدن حتی خرید طلا و ... خوشحالم نمیکنه چون از درون حس پوچی دارم 

من خودم زود آوردم یکسال بعد ازدواج باردار شدم چون جاریم مثل شما فک میکرد بعد پنج سال اقدام کرد و ده ...

خب نمیشه حقیقت هم همینه بعد ازدواج تازه کلی پول خرج عروسی و رخت لباس شده کلی خرج صرف جهیزیه شده

به نظرم زن شوهر باید اول از پس خرج زندگیشون بر بیان بعد یه عصوی از خانواده رو وارد زندکیشون کنن

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

منطورم هر چی ن چیزای مامعقول یسری چیزا مثل پوشاک خوراک فصل مدارس روزی چندین تاپیک میزدن ب بچهاتون ...

درسته واقعا آدم دلش برای بعضی بچه ها میسوزه.پدر مادر خسیس خیلی بده هرچیزی معقولش خوبه.اگر هم دیدی نمیتونی اون چیز رو بخری باید چیز دیگه ای جایگزینش کنی تا فراموش کنه و راضیش کنی نه که حرص و جوش بخوره بچه.ولی سر خوراکی هایی که بچه ها میارن تاپیک زده بودن حق داشتن مثلا فصل گوجه سبز نباشه و گوجه سبز گرون باشه تو به بچت بدی بیاره مدرسه چه کاریه واقعا.چشمو هم چشمیه فخر فروختنه چیه درک نمیکنم.خب همون رو بده تو خونه بچه بخوره دلیل نداره بده بیاره مدرسه چون بچه ها مثل بزرگترا نیستن سر شکم زود دلشون میخواد چیزی رو.من تجربه خودم رو بگم مدرسه ابتدایی که بودیم روستا بود خونمون ما نزدیک مدرسه بودیم و مدرسه مون بوفه نداشت سر راه هم مغازه نبود.دوتا دختر همکلاسیم خونشون دورتر بود از مغازه لواشک و چیزای خوشمزه می‌خریدن میارودن قشنگ از حرص جلوی من و دوستم میخوردن ینی یه ذره هم بما نمی‌دادن ما هم نمیگفتیم چیزی.ولی هنوزم که هنوزه فراموش نمیکنم این کار کثیفشون رو  

بنظرم مرد با دومی کنار میاد ولی با هیچ نیوردن کنار نمیاد قشنگ دیدم که میگم

درسته من خودمم تو زندگی دلم میخواد مادر شدن رو تجربه کنم، ولی نه اینکه سریع بعد عروسی اقدام کنیم!

خب نمیشه حقیقت هم همینه بعد ازدواج تازه کلی پول خرج عروسی و رخت لباس شده کلی خرج صرف جهیزیه شدهبه نظ ...

😂😂😂

من ۳ ماه بعد باردار شدم. اونم با برنامه ریزی

البته مالی اوکی نبودیم ولی بازم برگردم عقب همین راهو میرم

با وجودیکه کلی غر شنیدم و حرف بیخود. 

برا بعدی ها هم همین حرفها رو شنیدم 

ولی من راه زندگیمو خودم تعیین میکنم. لنگ پول و حرف بقیه نموندم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
من پسرمو هم خدا خواسته با وجود مصرف قرص و تنبلی باردار شدم حتی لحظه ای ب فکر دومیم نیستم تا سالها نخ ...

شما بخاطر شرایط اینطور میگید گلم

دقیقا شرایط مهم 

بنظر منم تا زمانی که کسی به ثبات نسبی نرسیده 

دومی نباید بیاره 

شوهر منم همیشه میگه وقتی مالی به خودم دیدم میگم دومی بیاریم 

از درآمدش خبر ندارم 

ولی وضع ما مثل شما بد نیست خدا رو شکر 

فقط خونه نداریم اونم مستاجر نیستیم 

پدرش بهش خونه داده ولی بنام خودمون نیست 

سن من کم برای دومی وقت بسیار 

😂😂😂من ۳ ماه بعد باردار شدم. اونم با برنامه ریزیالبته مالی اوکی نبودیم ولی بازم برگردم عقب همین را ...

خب هرکی یه نظری داره دیگه

من نظرمو میگم : وقتی پول نداری بچه نیار بچه خرج داره آینده میخواد به جای بچه دار شدن بهتره دنبال این ...

نظرتون کاملا درست و قبول دارم 

همین الان شوهرم میگه برو ولخرجی کن

من قبول نمیکنم 

میگم تا زمانی که سرمایه جمع نکردیم 

ولخرجی نیست