2777
2789
عنوان

موافق تک فرزندی یا فرزند دوم همه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 97 پست
تک فرزندی ...قرار نیست من غول چراغ جادو بشم برای بچه یه دونه دیگه بیارم چرا چون بچه اولی تنها نباشه ...

خوشحال شدم از نظرتون 

فرزندتون دختر یا پسر گلم 

گاهی میگم نکنه از تک فرزندی یک جایی پشیمون بشم 

ولی باز میگم تنهایی بعد صد بچه باز سراغ آدم میاد 

میشناسم بعد ده بچه یکی حاضر نیست با مادر تنها زندگی کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما اختیار دار زندگیتی ولی بچه با اختلاف سنی زیاد ب درد هم نمیخورن

من و برادرم اختلاف سنی مون زیاد 

بله به درد هم نمی‌خوریم 

فقط مادرم به خاطر خودش آورد 

منم اگر بیارم قطعا بخاطر خودم 

همون بهترین تصمیم تک فرزندی 

اینم بهت بگم آدمی زاد چندصباحی روی زمینه پس چه بهتر کارکنه خسته بشه و بچه خوب تربیت کنه واثر خوبی از ...

😂😂😂😂😂

این دنیا ریاضت آن دنیا اگر فرصتی بود سیاحت😂😂😂😂😂

آدمیزاد قرار نیست فقط بزاد و کار کنه و بچه تربیت کنه 

انسان روح داره عاطفه داره نیاز داره باید تفریح هم در کنارش داشته باشه جاهای دیدنی بره کارهایی که دوست داره انجام بده

بالاخره یکی با تفکر من پیدا شد دقیقا منم با شما هم نظر هستم چه دلیلی داره یهو خودت توی سیلاب بندازی ...

من تو سن کم باردار شدم  واقعا یهو همه چیو ول کردم نشستم خونه ناشکری نمیکنم خداروشکر ی پسر کوچولوی سالم بهم داده ولی پسرم خیلی اذیت کنه دائم نق نق و گریه از لحاظ اعصاب واقعا ضعیف شدم دانشجوام نمراتم کلی افت کردم سرکار میرفتم نرفتم کلاس میرفتم نمیرم باشگاه ی رشته ورزشیو ۴ سال مدام کار میکردم گذاشتم کنار اندامم بهم ریخته اعتماد بنفسمو صفر کرده  دائم درحال تمیز کاری و اینا     تازه یسریا برمیگردن میگن قرار نیست بچه هرچی خواست بخریم بدیم دستش  ننر میشه لوس میشه از نظر من این تفکر اصلا درست نیست عقده بشه تو دلش تا اخر عمر یادش نمیره   من ترجیحم اینه یدونه بچه داشته باشم با ی اینده ایده ال تا چندتا با ی اینده ای که نامعلومه یدونه بچه رو ادم هرجوری بشه گلیمشو از اب میکشه بیرون. ولی چندتارو ن       ۹۹ درصد مسولیت بچه با مادره از بارداریو زایمانو شب بیداری و شیردهی و ..... تا بزرگسالی یسریا با نداری چندتا چندتا میارن بفکر بچه نیستن بفکر خودشونم نیستن  

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

اگه به فکر راحت طلبی بودید اون یکی رو هن نمی‌آوردند من به عنوان یه تک فرزند از خیلی جهات کمبود حس میکنم که بیشتر اجتماعی احساسی و به دوستا هم این زمونه نمیشه اعتماد کرد مادرم الان پشیمون میگه ای کاش دومی رو هم میادردم تک فرزند خیلی بده تمام تمرکز و نگرانی ها و انتظارات فقط ازون یدونست 

وضع مالی حقوق کارمندیه با اضافه کاری زیاد همسرم.ینی یجورایی تمام تلاشش رو می‌کنه.سومی دختره همسرم ا ...

من همسرم اصلا در مورد بچه باهام صحبت نمیکنه 

توافق اصلا نداریم 

هر زمان میگم بچه میگه دومی خودم میگم کی بیاریم 

برعکس من کاملا🥲🤦🏻‍♀️

شما اختیار دار زندگیتی ولی بچه با اختلاف سنی زیاد ب درد هم نمیخورن

قرار نیست ب درد هم بخورن الان کدوم خواهر برادر ب درد هم میخورن فاصله سنی کم میدونید چه ضربه ای ب بچه اول میزنه یهو تمام توجه خانواده میره رو دومی مثل ی ادم بزرگ باهاش رفتار میشه و همه توقع اینکه بزرگتره دارن  مسولیت دومی و سومیو باید گردن بگیره مراقبت کنه ازشون و .‌‌.. مادر وقت کافی برای اولی نداره   تا باهاش وقت بگذرونه بازی کنه  

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من تو سن کم باردار شدم واقعا یهو همه چیو ول کردم نشستم خونه ناشکری نمیکنم خداروشکر ی پسر کوچولوی سا ...

خسته نباشی گلم خدابهت قوت بده.فقط این که میگی بچه هرچی میخاد بخریم الان دیگه همه روان شناسان دارن میگن اشتباهه بچه پر توقع بار میاد و دیگه بزرگ هم شد خودش تلاش نمیکنه.ادمهای بزرگ مثل رونالدو هم گفته برای بچش گوشی نمیخره گفت یروز فهمیدم با گوشیش اکانت اینستا درست کرد و تو یه روز یه میلیون فالور جمع کرد از اون روز محرومش کرد از گوشی چون باعث میشد دیگه تلاش نکنه برای موفقیتش و از موقعیت پدرش سواستفاده کنه.بله گلم بچه رو باید کمی هم تو محدودیت قرار داد تا رشد کنه 

من تو سن کم باردار شدم واقعا یهو همه چیو ول کردم نشستم خونه ناشکری نمیکنم خداروشکر ی پسر کوچولوی سا ...

منم دقیقا زود ازدواج کردم زود باردار شدم 

فرزندم مثل شما پسر

درکتون میکنم 

نظر همسرتون با شما یکی هست 

😂😂😂😂😂این دنیا ریاضت آن دنیا اگر فرصتی بود سیاحت😂😂😂😂😂آدمیزاد قرار نیست فقط بزاد و کار کنه و ...

خو ماتفریح هم میکنیم همش که نمیزاییم 

اتفاقا منو بچه هام تفریحاتی باهم داریم ک اگر تنها بودم هیچوقت نداشتم 

درضمن ما چه بچه داشته باشیم چه نداشته باشیم درهرصورت تو این دنیا رنج خواهیم کشید انسان کلا با رنج ودرد آفریده شده فراری نیست 

هرکس باتوجه به علاقه و احساس وقت وپولش میتونه تصمیم بگیره بچه میخواد یانه