2777
2789
عنوان

موافق تک فرزندی یا فرزند دوم همه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 97 پست

با این شرایط یدونه

من دوتا دارم ولی ناراحتی عصاب گرفتم

بچه مادر جوان میخواد پول میخواد شرایط خوشبختی میخواد

الان یه خمیربازی میخواد چندسال بعد خونه ماشین موتور ازدواج

اگه اونموقع ادم انجام نده سرافکنده میشه ب نظرم یدونه خوبه 

تک فرزندی ...قرار نیست من غول چراغ جادو بشم برای بچه 

یه دونه دیگه بیارم چرا چون بچه اولی تنها نباشه 

از خودم بگذرم چرا چون این دوتا حسودی همو نکننن 

تا وثتی ازدواج کنن برن سر زندگی بازم هی باید خرج دوتا کنیم ن کم ن بیشتر ک بهشون بر نخوره..پس خودم چی 

آدم نیستم ..

ی دونه دارم هر چی هم هست مال اونه 

ازدواجم کرد رفت دیگه کسی مزاحم زندگیش نیست 

منم وقتم با همسرم آزادتره دوتایی میریم سفر اینور اونور 

من الان ۵ تا برادر شوعرم دارم ی خارشوهر

اصلنم خوب نیستن..همه حسادت همدیگررو میکنن دامادشون در حال تیغ زدن اعضای خانوادس...کلن اطراقم ندیدم داداش یا آبجی یا کلن خانواده با هم خوب باشن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هر آدمی طبق تفکر و شرایط خودش تصمیم میگیره که بچه داشته باشه یا نداشته باشه و چند تا داشته باشه.برای ...

خیلی خوبه که نظر همسرتون با شما یکی دوست خوبم

من همسرم موافق تک فرزندی نیست 

خودش چندین خواهر برادر داره 

من سیزده سال تک فرزند بودم 

شرایط خانوادگی مون کاملا متفاوت 

من درونگرا همسرم برونگرا 

من استرس بیشتر بخاطر آینده 

میگم کشش این ندارم بخاطر بچه از خودم بزنم 

آخر از خواب و خورد و خوراک خودت زده میشه 

باید بچه داری کنی 

ولی مالی اصلا کنار نمیام

اره دقیقا شرایط خیلی مهممتاسفانه من آدم درونگرا هستم بخاطر همین یکم حساس و نکته بین ام

درون‌گرا بودن بد نیست. 

خوبه که آدم هر تصمیمی میخواد برای خودش بگیره ، بررسی کنه وتلاش کنه با آگاهی باشه. 

اینم بهت بگم آدمی زاد چندصباحی روی زمینه پس چه بهتر کارکنه خسته بشه و بچه خوب تربیت کنه واثر خوبی از ...

خوشگلم کار و استرس تا کی 

من خودم زمینه استرس دارم 

میگم روزی برسه به خواسته هام برسم 

یکم با آرامش از زندگی لذت ببرم 

واقعا مسئولیت بچه سنگین 

مادر خوب بودن سخت

اینجا یک تاپیک بزنی بچم دعوا کردم همه ناسزا بهت میگن

هر جور خودت صلاح میدونیمن دوست ندارم تک فرزندی

من بخاطر شرایط اینطور میگم عزیزم 

اگر روزی بخوام دومی بیارم قطعا اختلاف سنی برام مهم نیست 

میزارم شرایط مالی خوب نسبت به عالی باشه 

من بخاطر شرایط اینطور میگم عزیزم اگر روزی بخوام دومی بیارم قطعا اختلاف سنی برام مهم نیست میزارم شرای ...

شما اختیار دار زندگیتی 

ولی بچه با اختلاف سنی زیاد ب درد هم نمیخورن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
من اصلا موافق فاصله سنی کم نیستم فاصله سنی کم بازی با روح و روان بچه اوله اینکه میگن همبازی میشن فقط ...

بالاخره یکی با تفکر من پیدا شد 

دقیقا منم با شما هم نظر هستم 

چه دلیلی داره یهو خودت توی سیلاب بندازی و بگی گذراست

از کلمه باهم بزرگ میشن خوشم نمیاد 

مادر واقعا تا بزرگ بشن پیر میشه 

فرسوده میشه 

مخصوصا اینکه دست تنها باشه 

منم اصلا برام اختلاف سنی مهم نیست 

الان قصد دومی اصلا ندارم 

علاقه اش ندارم

ولی قطعا اگر اهداف تیک خورد و پیشرفت کردیم 

بهش فکر میکنم 

من سومی باردارم خیلی هم خوبه.دوتا پسر دارم بازی میکنن باهم.دعوا میکنن باهم.شلوغکاری میکنن.اعصاب خورد ...

خدا حفظشون کنه 

جنسیت سومین فرزندتون چیه گلم 

مطمئنم همسر شما عاشق بچه هست و وضع مالی تون به نسبت خوبه در تنگ دستی نیستید که راضی هستید 

خدا رو شکر 

خوشگلم کار و استرس تا کی من خودم زمینه استرس دارم میگم روزی برسه به خواسته هام برسم یکم با آرامش از ...

والا من دعواشونم میکنم همه چی هم براشون نمیخرم هر روز حق دارن خوراکی بخرن ولی فقط یه مبلغ مشخص اسباب بازی هم که دیگه براشون ممنوع کردم فقط میتونن بازی فکری یا کتاب بخرن .گوشی هم از گوشی خودم استفاده میکنن و میگن میخوایم که گفتم براتون زوده تا دبیرستان نرید نمیگیرم

خیلی هم دعوا میکنن خستگی داره ولی لذت هم داره واقعا ازشون لذت میبرم گاهی ۴تایی میشینیم دور هم خاطره براهم میگیم ومیخندیم وقتی پسرکوچیکم خاطره نداره میگه میشه خاطره خیالی تعریف کنم؟ 😅

حداقلش اینه خونمون سوت وکور نیست من از داشتن بچه لذت میبرم حالا شاید شما راحتی تو این میبینی که بچه نداشته باشی واستراحت و تفریح داشته باشی ولی من آسایش رو توی داشتن بچه میبینم باتوجه به تفکر وشرایط خودت تصمیم بگیر 

من یه پسر ۹ ساله دارم و قصد بچه دوم ندارم انقدر دوسش دلرم که حاضر نیستم عشقمو با بچه دیگه تقسیم کنم هر کاری هم بخوام بکنم برای همین یه دونه میکنم 

یه کاربر قدیمی از بند درومده 🤗
با این شرایط یدونهمن دوتا دارم ولی ناراحتی عصاب گرفتمبچه مادر جوان میخواد پول میخواد شرایط خوشبختی م ...

دقیقا همین چیزا فکر میکنم 

خوب گفتید الان خمیر بازی میخواد فردا چیزای بزرگ تر میخواد 

بچها الان بسیار پرتوقع ان

کاری برای آدم نمیکنن

خدا حفظشون کنه جنسیت سومین فرزندتون چیه گلم مطمئنم همسر شما عاشق بچه هست و وضع مالی تون به نسبت خوبه ...

وضع مالی حقوق کارمندیه با اضافه کاری زیاد همسرم.ینی یجورایی تمام تلاشش رو می‌کنه.سومی دختره  

همسرم اولش خیلی استرس داشت برای سومی می‌گفت نمی‌تونیم تامینشون کنیم ولی من سعی کردم راضیش کنم و بهش آرامش بدم گفتم ما میتوانیم  حالا که دخترهم شد دیگه عالی شد.دیگه چهارمی نمیارم    خونه و ماشین داریم حداقل های زندگی رو داریم ولی پولدار اصلا نیستیم و سعی میکنیم با تلاش بسازیم