2777
2789

عجیب فکرم درگیر شده 

پسرم سه سالش

جاریم سریع دومی اورد میبینم همش درگیر بچه هاش

یکم آرامش و آسایش نداره

مستاجر هستند ولی درآمد بد نیست 

بازم میگم ببین الان پسرش و پسرم بزرگ بشن ازمون خونه می‌خوان ماشین می‌خوان 

ما هنوز خودمون به خواسته ها خودمون که یک خونه ماشین نرسیدیم چرا اینا باید به دنیا بیان 

یا میگم تا کی خودش و شوهرش کار کنند 

دو تا ازدواج بدن 

دخترش جهیزیه خوب میخواد 

اینقدر ناز ناز و 

همش میگه اینو میخام اونو میخام 

تولد بگیر خمیر بازی بگیر کتاب جدید بگیر 

خیلی وسیله داره بازم غر میزنه سرشون 

فرتی گریه می‌کنه 

کلا هرکس دیدم دختر داره دخترش فرت فرت گریه می‌کنه 

خودم پسر دارم زمین بخوره گریه نمیکنه 

حالا هر دقیقه گریه می‌کنه چرا پسرت دستش خورد بهم

چرا من اینو ندارم ابرو براشون نزاشت 

من جا مادرش عصبی میشم 

از طرفی میگم مادرش می‌تونست بیشتر بخوابه می‌تونست کلاس مورد علاقه اش بره ولی بخاطر قسط و بچها همش باید کار کنند 

شاغل نیست کمک شوهر خونه کار می‌کنه 

نظر شما چیه 

چون الان این بچه دوم اومد من بیشتر استرس گرفتم 

آدم راحت خواه هستم 

میگم چیه دوباره یکی بیارم همش شب نخوابی همش پیپی بشوری همش.........

میگم باشه یکم خودمون پیشرفت کنیم 

خونه مورد علاقه بخریم

دکوراسیون داخلی کنیم 

مسافرت خوب بریم و......

مادرشوهر که مادرشوهر میگه این بچه ها چرا اینطورن 

بچه اصلا خوب نیست

میگه یعنی چی بیست تومن بدی مهد 

بیست تومن بدی کلاس اول 

یا اینقدر بهانه میارن بهترین لباس بهترین وسیله 

یا اصلا خواب ندارن قدیم اینطور نبود 

چیه بخدا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم به شخصه اگر یک روزی قصد آوردن بچه دومی داشته باشم قطعا ملاک اول روح و جسم خودم بعد پول 

میرم خیابون هرچی آدم بدبختی ازشون می‌باره سه بچه باهاشون

بخدا ببین پدر سیگاری مادر بی سواد تیپ نگم

هر آدمی طبق تفکر و شرایط خودش تصمیم میگیره که بچه داشته باشه یا نداشته باشه و چند تا داشته باشه.

برای آدمی با شرایط من یک بچه کافیه

اصلا هم اهمیت نمی‌دم بقیه چند تا بچه دارن 

تصمیم من و همسرم تک فرزندی است

شما هم به خودت و شرایط زندگی و جامعه دقت کن و برای خودت تصمیم بگیر 

هر جور خودت صلاح میدونی

من دوست ندارم تک فرزندی

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
بچه واقعا مسئولیت داره. هر زن و مردی با توجه به وضعیت و شرایطشون باید تصمیم بگیرن. من خودم به شخصه ا ...

اره دقیقا شرایط خیلی مهم

متاسفانه من آدم درونگرا هستم بخاطر همین یکم حساس و نکته بین ام

من اصلا موافق فاصله سنی کم نیستم فاصله سنی کم بازی با روح و روان بچه اوله اینکه میگن همبازی میشن فقط همین ی دلیل خوبه بقیش هیچی  حالا یسریا بچه اولو میارن  با شرایط بد بلافاصله میگن فاصله سنی زیاد نشه دومی درحالی که هنوز خودشون بلاتکلیفن   یهو چشم باز میکنی میبینی پیر شدی و زندگیت درحال بزرگ کردن بچه بوده من خودم یدونه دارم  تا ۱۲ ۱۳ دیگه که برای اینده اش ی حرکتی نزنم و خودم ی پیشرفتی نکنم بچه نمیارم 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

من سومی باردارم خیلی هم خوبه.دوتا پسر دارم بازی میکنن باهم.دعوا میکنن باهم.شلوغکاری میکنن.اعصاب خوردی هم داره خیلی.پارک می‌بریم بیرون می‌بریم.اسباب بازی می‌خریم ولی در حد معقول نه هرچی بخواد بخریم‌.گاهی اوقات خودشونو جر بدن هم نمیخرم.بچه نباید لوس و ننر باشه هرچی بخواد بخری براش.فقط دوست دارن بازی کنم باهاشون.عاشق آب بازی خاک بازی تو حیاطن.اگه یه کمکی مثل مادرت هم داشته باشی عالی میشه حداقل کارد به استخونت رسید یه کم پاشی بری خونش  در کل من که تک فرزند دوست نداشتم.نظر هرکس محترمه.کسی شرایطش رو نداره اصلا نباید بیاره چون خودش و بچه اذیت میشن.حداقلش اینه ک خونه داشته باشه