2777
2789
عنوان

من مادر شوهرمو خیلی دوست دارم 🤗♥️🌺

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 35 پست

خدا رو شکر 

منم یادمه اوایل آشنایی مون از این سخنرانی ها زیاد داشتم

الهی که شما به پای همسرت پیر بشی و ۱۲۰سال دیگه هم نظرت همین باشه

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر منم یادمه اوایل آشنایی مون از این سخنرانی ها زیاد داشتمالهی که شما به پای همسرت پیر بشی و ...

منم

تازه من از این مدلا شده بودم ک جواب بدی رد با خوبی میدادم. و هر روز اوضاع رفتار اونا بدتر میشد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

الان میان میگن خب اولاشه بزار چندسال بگذره 😏😂

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

خدا شاهده گفتیم نخوندی😂

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
خدا شاهده گفتیم نخوندی😂

یکم دیر گفتم 😂

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چجوریه که دوستش داری؟مطمئنم که خودتم قلب بزرگی داری

من ۱۲ ساله ازدواج کردم 

قبلا یعنی چندسال پیش و اوایل ازدواجم بدی هم در حقم کرده و بارها حتی باعث گریه ام و حال بدم شده ولی من میذارم به پای ناآگاهیش و می‌دونم که ذاتش خراب نیست و همه ی بدیهاشو از ته دل همون موقع بخشیدم 

ولی خب جواب بدی رو با خوبی دادم و هرگز بهش بی احترامی نکردم و اونم دیگه چندسالی هست باهام مثل مادره و تو گرفتاریام کنارمه و به جز خوبی دیگه چیزی ازش نمی‌بینم و خیلی جاها کمکم می‌کنه حتی وقتی بیمار بشم بارها زنگ میزنه و غذا میفرسته و بدون مناسبت برام کادو میخره و خیلی خوبی های دیگه که منم خوبیهاشو بی جواب نمیذارم و جبران میکنم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
من ۱۲ ساله ازدواج کردم قبلا یعنی چندسال پیش و اوایل ازدواجم بدی هم در حقم کرده و بارها حتی باعث گریه ...

خب ذاتش خراب نیس و از ی جایی ب بعد خوب شده رفتاراش

خب ذاتش خراب نیس و از ی جایی ب بعد خوب شده رفتاراش

آره ذاتش درسته ولی نمی‌دونم چی باعث شده بود اوایل ازدواج اذیتم میکرد ،شاید خلا داشت ،شاید آسیبی از خانواده شوهرش خورده بود و اون آسیب باعث میشد منو اذیت کنه و شاید دلایل دیگع

یبارم یادمه سر یه موضوع چرت و سوءتفاهم باعث شد من کلی خودزنی کنم و اون شب تا خود صبح گریه کردم ولی خب ازش گذشتم ،اون نفهمید اون شب با یه حرفش چه بر سر من اومد ولی من همون شب بخشیدمش و از خدا براش آرامش خواستم 

بلاخره هممون انسانیم و همه ی ما نیمه تاریک و صفات منفی تو وجودمون داریم که بعضی شرایط باعث میشن بعضی رفتارها بکنیم و بعدش شرمنده بشیم 

به عنوان مثال نمیشه گفت حتی یه قاتل یا دزد آدم مطلقاً بدی هستن ،شاید اگه ما هم تو شرایط اون قاتل یا دزد بودیم قتل یا دزدی میکردیم 

واسه همین من هیچوقت ادمهارو قضاوت نمی‌کنیم چون بدترین آدمها هم نیمه تاریک و نیمه روشن تو روحشون دارن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️

من هم نه تنها مادر شوهر و پدرشوهر بلکه واقعا تمام اعضای خانواده همسرم رو دوست دارم

نمی گم ناراحتی و دلخوری نبوده اما در کدوم خانواده این اتفاق نمیفته 

الان و بعد از تقریبا 15 سال که عروس این خانواده هستم واقعا از وصلت باهاشون خدا رو شکر می کنم 

من ۱۵ ساله متاهلم مادر شوهرم عالیه ،پدر شوهرم را عاشقشم با جاریم مثل خواهریم بچه جاریم قلبه منه ، قر ...

دقیقها همیشه خوب باشید 💟

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

یه کاربر دیگه هم هست که مثل شما همسرش کارشناس رادیولوژیه اونم اتفاقا عکس شهرزاد پروفایلشه 🤦ولی سنش ...

😂 من فکر میکنم دیشب عکسشو عوض کردم و همچیو تغییر دادم به گمانم خودمو باز میگی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هنوز یه مامان کوچولوی بی سواد 😭همسرم کارشناس رادیولوژی دعا کنید منم اتاق عمل قبول شم 😔💟 دلم نمیخواد بچم مامانش بی سواد باشه 😭 از زخم زبون و تیکه های بقیه که تو هیچی نیستی و با همسرم مقایسه میشم خستم 💔 کاش آدما مهربون بودن تو زندگی بقیه دخالت نمیکردن 💔 میشه دعا کنید به آرزوم برسم 🍀🌺 3 ماهه دیگه یه فسقلی به دنیا میاد 😍😍 خانوادمون 3 نفره میشه 😘دلم نمیخواد مامانش بی سواد باشه😍 مامان بابا عاشقشن 🌸💖 بابایی میمیره براش مامانی قربونش میره 😘 خدایا مراقب بچم و همسرم و خودم باش 🍀🌛 مراقب زندگیمون باش 🍂🧡 میرسم چند ماه دیگه به هدفم 💟🍁 🍀

😂😂😂😂😂😂🤔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هم نه تنها مادر شوهر و پدرشوهر بلکه واقعا تمام اعضای خانواده همسرم رو دوست دارمنمی گم ناراحتی و د ...

نه من بقیه فامیلاشون زیاد خوشم نمیاد ولی خاله همسرمم دوست دارم با دختر خاله هاشو اونام خیلی خوبن یکی از دختر خاله هاش اینقدر خوبه که گفتنی نیست خدا حفظش کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810