2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دو دفعه تجربه کردم و باید بگم از بدترین درد و رنج هاست!!!خدا صبرتون بده عزیز دلم نگران نباشید همه چیز درست میشه   🫂

♧♡فرق است میان رودی که به قصد اقیانوس به راه افتاده با مردابی که ایستاده و آرزوی دریا شدن دارد!

تجربش کردم خیلیی سخته ی بچه ۵ هفته ایی داشتم ک از همه ی عزیزام عزیزتر بود و هنوزم ک هنوزه دارم میسوزم تو از دست دادنش و فراموش نکزدم 

امیدوارم زود جاش پر بشه برات

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

منم ۱۲هفتم بود 🖤

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"

انشالله همتون دامنتون سبز بشه، صبرداشته باشین خدا خیلی بزرگه به وقتش قشنگ میده، امضامو بخونین

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
انشالله همتون دامنتون سبز بشه، صبرداشته باشین خدا خیلی بزرگه به وقتش قشنگ میده، امضامو بخونین

برام دعا کنین داغدارم خدا ثمره از عشقمون بهمون بده همش سقط میشه

شاید من کافر باشم شاید بد باشم ولی دعا کنین خدا یک بچه سهم عشقمون باشه دلم بهش خوش باشه طعم مادر بودن رو بچشم همه میگن عیب دارم،نازام،بچه نگهدار نیستم خسته شدم 😭😭😭

برام دعا کنین داغدارم خدا ثمره از عشقمون بهمون بده همش سقط میشه شاید من کافر باشم شاید بد باشم ولی د ...

اصلا به هیچ عنوان حرف کسی برات مهم نباشه، برات مهم باشه کلا ذهنت مشغول میشه و هرچی بیشتر بهش فکرکنی کمتر اتفاق میفته، یکمم به خودت استراحت بده هرکی گف بچه، بگو فعلا تصمیم گرفتیم بچه نیاریم، شوهرت حتما حتما بره ازمایش و قرص مصرف کنه، خودتم از الان مکمل های تقویتی بگو دکترت بنویسه استفادخ کن و سه ماه بعد اقدام کن انشالله دیگه این اتفاق نمیفته

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥
2810