من خودم اصلابازی فرزاد فرزین رونمیپسندم ایشون هرچقدر که توخوانندگی استعداد داشته باشن توبازیگری صفرمطلقن هرکسی روبحرکاری ساخته آن قرارنیست اشپزجای بناباشه وبالعکس بابک حمیدیان هم خیلی چندش بازی میکنه حال بهم زنه پژمان جمشیدی هم که شورشو درآورده همه جا هست آدم دیگه دلش نمیخوادتلوزیونوروشن کنه هرشبکه میزنی اونم بازی کرده آقای هوتن شکیبا هم خیلی بدبازی میکنن اصلابلدنیستن حس بگیرن وبه بیننده هم منتقل کنن به نظرم تنها فیلمی که خوب بازی کردن حبیب تولیسانسه هاست اونم چون واقعابه قیافش میادکمدی جدی اصلاداراحیایی هم که اگه بازیگرحساب بشه فقط دوستدارم ادای باباشودربیاره خودش نیست اصلارفتاروحرکاتاش به جای همه اینااقای بهرام افشاری واقعاعالین آقای هادی کاظمی هم بینظیرن مخصوصاتواکازیون ترکوندن واقعابازی جفتشونودوستدارم موافقابلایکن خانم ژاله علو هم توی زیرخاکی عالی عمل کردن
تا ابد بهاره رهنما بی لستعاد بازیگری صفر و مات و ماست تو تو اوج نقش ترین که بازی هم نبود شخصیت واقعی خودش بود نقش خواهر بژمان بود مادرش هم همینطور نمیتونی یه بازیگری از این دوتا پیدا کنی.نفر دوم مریم امیر جلالی دیگه گفتن نداره ...اما در مورد هوتن شکیبا یکم بی انضافی کردی درسته هر بازیگری یه فیلم خوب بازی میکنه انقدر پیشنهاد بهش میدن و بازی میکنه که ادم زده میشه .ولی همین که بتونه این همه شخصیت متفاوت رو بازی کنه یعنی با استعداد و توانمنده و در واقع بازیگر هر نقشی هست..به نظر من بازیش تو شبی که ماه کامل شد بینظیر بود
از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقاهوتن یه بازیگری هست که که نقشی که بهش داده میشه رو به بهترین نحو ممکن بازی میکنهکی باورش میشه ع ...
دقیقا، یبار که هنرهاشو سرچ کردم، بهش حسودیم شد و غبطه خوردم
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.