2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگررومختونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4852 بازدید | 172 پست

تا ابد بهاره رهنما بی لستعاد بازیگری صفر و مات و ماست تو تو اوج  نقش ترین که بازی هم نبود شخصیت واقعی خودش بود نقش خواهر بژمان بود مادرش هم همینطور نمیتونی یه بازیگری از این دوتا پیدا کنی.نفر دوم مریم امیر جلالی  دیگه گفتن نداره ...اما در مورد هوتن شکیبا یکم بی انضافی کردی درسته هر بازیگری یه فیلم خوب بازی میکنه انقدر پیشنهاد بهش میدن و بازی میکنه که  ادم زده میشه .ولی همین که بتونه این همه شخصیت متفاوت رو بازی کنه یعنی با استعداد و توانمنده و در واقع بازیگر هر نقشی هست..به نظر من بازیش تو شبی که ماه کامل شد بینظیر بود

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاهوتن یه بازیگری هست که که نقشی که بهش داده میشه رو به بهترین نحو ممکن بازی میکنهکی باورش میشه ع ...

دقیقا، یبار که هنرهاشو سرچ کردم، بهش حسودیم شد و غبطه خوردم 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
ابله نیست عزیزم ابلق منظورشونه فکر کنم تی تی ام خیلی قشنگه

هوتن توی یه سریال نمایش خانگی به اسم ابله هم بازی کرده اتفاقا

قدیم ترها

البته خیلی نقش نداشته

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

ابله سرچ کنید میاد

بله الان متوجه شدم😅سریال ابله رو میگید

که محسن تنابنده و شبنم مقدمی و احمد مهرانفر بازی میکنن

البته هوتن فک کنم اونجا نقش نداره زیاد

تا ابد بهاره رهنما بی لستعاد بازیگری صفر و مات و ماست تو تو اوج نقش ترین که بازی هم نبود شخصیت واقع ...

درباره هوتن شکیبا درست گفتی

این همه نقش های متفاوت اونم درست و کامل👌💚