2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگررومختونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4852 بازدید | 172 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هوتن و بابک حمیدیان که خوبن بابک تو به وقت شام خوب بازی کرده بود 

اینجا ایران است جایی که به آسمانش حمله میشه اما مردمش حتی از خواب بیدار نمیشن جایی که تهدید ها برای مردمش شوخیه جایی که رئیس جمهورش در نقطه صفر مرزی در روستایی دور افتاده شهید میشه جایی که از  تحریم و تهدید فرصت فناوری هسته ای و داخلی سازی پانسمان کودکان پروانه ای رو میسازه جایی که ثابت کرده هیچ اراده ای بالاتر از اراده خدا و عاشقان راه خدا نیست اینجا ایران است ،🙂🇮🇷❤️  

فرزین اتفاقا بازیگریش بهتره طبیعی بازی میکنه

توروخدا کجاش طبیعیه؟😂

قطب شمال رو دیدی؟؟ اونجا مثلا ناراحت بود عین چوب خشک وایمیستاد سرشو یه طرفه میکرد زمینو نگاه میکرد 

خیلی ضایع بود 😂

هزارمین کاربری 😬😬😬 
خب این منبع معتبر سایت هست یا مثلاً مجله خبری هنرمندان و...؟!ای کاش ذکر کنید این منبع خبری رو ما هم ...

مجله خبری اکثرا تو کانالای تلگرام 

اگه دنبال کنید خبراش هست متعجبم تا حالا ندیدید 

حتی خیلی از کانالهای یوتیوب هم با شواهد حرف میزنن

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم و کم نمیارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.
توروخدا کجاش طبیعیه؟😂قطب شمال رو دیدی؟؟ اونجا مثلا ناراحت بود عین چوب خشک وایمیستاد سرشو یه طرفه می ...

نه بازی های قبلیش عالی بود توی عاشقانه مثلا اینم که میگی شاید کارگردان ریده تو بازیش

مجله خبری اکثرا تو کانالای تلگرام اگه دنبال کنید خبراش هست متعجبم تا حالا ندیدید حتی خیلی از کانالها ...

کانال تلگرام زمانی معتبر هست که مدرک معتبر ارائه بده یا شخص پشت اون کانال مشخص باشه ...یه شخص حقیقی باشه و هدفش از ایجاد اون کانال مشخص باشه و....که همچین چیزی توی کانال های تلگرام کمتر دیده میشه و نود درصد کانال های تلگرام فیک و زردن و....

مدرک معتبر هم توی این دوره که با هوش مصنوعی حتی میتونن ژانر یه فیلم سینمایی رو عوض کنن....خیلی سخت میشه پیدا کرد...و هر مدرکی قطع به یقین نمیشه گفت مدرک معتبری هم هست

این صحبت ها در مورد محتواها یوتیوب هم صدق می‌کنه 

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
شما از کجا می دونید تخصص اش زیر آب زدن بقیه است؟!منظورم اینه که حرفاتون آیا منبع معتبری هم داره یا ن ...

عزیزم فیلم های که بازی کرده رومیگه نقشی که بهش دادن 

نه نمیتونم بگم واقعا از اینجا سر در بیاره اونوقت باید بازم خسارت بدم بی خیال ولی فقط حواستون به متنی ...

اخه عزیزم چی گفته بودی مثلا

مثلا تهمت اینا ؟

اخه انتقاد از قیافه ک حق شکایت نمیده بطرف که 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

اسمشو نمدونم فامیلیش دهقانی

یاسمن تو لحظه گرگ و میش

گلنار تو گیلدخت

حتی اسماشونم نمیدونم 

ولی عاشق هادی حجازی هستممممم

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.