من خودم اصلابازی فرزاد فرزین رونمیپسندم ایشون هرچقدر که توخوانندگی استعداد داشته باشن توبازیگری صفرمطلقن هرکسی روبحرکاری ساخته آن قرارنیست اشپزجای بناباشه وبالعکس بابک حمیدیان هم خیلی چندش بازی میکنه حال بهم زنه پژمان جمشیدی هم که شورشو درآورده همه جا هست آدم دیگه دلش نمیخوادتلوزیونوروشن کنه هرشبکه میزنی اونم بازی کرده آقای هوتن شکیبا هم خیلی بدبازی میکنن اصلابلدنیستن حس بگیرن وبه بیننده هم منتقل کنن به نظرم تنها فیلمی که خوب بازی کردن حبیب تولیسانسه هاست اونم چون واقعابه قیافش میادکمدی جدی اصلاداراحیایی هم که اگه بازیگرحساب بشه فقط دوستدارم ادای باباشودربیاره خودش نیست اصلارفتاروحرکاتاش به جای همه اینااقای بهرام افشاری واقعاعالین آقای هادی کاظمی هم بینظیرن مخصوصاتواکازیون ترکوندن واقعابازی جفتشونودوستدارم موافقابلایکن خانم ژاله علو هم توی زیرخاکی عالی عمل کردن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه توهرفیلمو برنامه یی باشه نگاه نمیکنم خیلی دلقک بازی درمیاره بهش میگن بیشفعال حال میکنه بدتر میک ...
😂😂
وای این یارو حامد سلطانی هم خیلی چندشه
بازیگر نیس ولی همجا هست
زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم و کم نمیارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.
شما از کجا می دونید تخصص اش زیر آب زدن بقیه است؟!منظورم اینه که حرفاتون آیا منبع معتبری هم داره یا ن ...
مطمئن اونقدرام نیستم ولی منبع معتبر خیلی جاها دیدم
خیلیا از دست ش آسین
زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم و کم نمیارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.