2777
2789
عنوان

بازی کدوم بازیگررومختونه

| مشاهده متن کامل بحث + 4852 بازدید | 172 پست
وااااای باورم نمیشه، هوتن شکیبا معرکه ست! یه هنرمند تمام عیاره!!! تو شبی که ماه کامل شد من خودم از م ...

عوض همه ی اینایی که گفتی تورهایم کن خیلی افتضاح بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چه بیکاربوده یعنی میان توی اینستاهم هرکی انتقادکرده یاتوهین شکایت میکنن؟ازاین معروفابودیا ازاین ...

معروف بود خیلی معروف و واقعا هم بیکار بود پونزده میلیون هم بابت اون یه خط گرفت 

من بهرام افشاری رو جدیدا دوس ندارم، درحالیکه قبلا خیلی خوب بود، و سروش صحت خیلی بازی بدی داره

بهرام افشاری نمونش قبلا خیلی خوب بازی میکرد ولی الان چون لولش رفته بالا سبک بازیش عوض شده 

بهرام افشاری نمونش قبلا خیلی خوب بازی میکرد ولی الان چون لولش رفته بالا سبک بازیش عوض شده

دقیقا

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

[QUOTE=351104795]پژمان جمشیدی هم خیلی حق گفتی  قبلا خیلی باحا

یوسف تیموری و منم موافقم جدیدا خیلی لوس شده قبلا خوب بود بعد جوکر جوگیر شد شوخیاش اصلا به دل نمیشینه قشنگ معلومه ادا درمیاره یه جورایی میخواد مثه حامدآهنگی باشه که نمیتونه

[QUOTE=351105051]توروخدا خیلی سوسکی بهش اشاره کن 😂[/QUOTEواقعا نمیتونم به همتون هم هشدار میدم تو ای ...

واثعاحق باشماست منم شنیده بودم اکثردکترهاومنشیاشون هم  توی اینترنت سرچ میکنن اگه بدشوگفته باشی شکایت میکنن ادم بایدخیلی حواسشوجمع کنه هرجیزی نگه

من نگفتم بازیشودوستندارم گفتم خیلی همه جا هست آدم دیگه ازش زده میشه

عنوان تاپیک 

گفتین کدوم بازیگر بازیش رو مختونه 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
[QUOTE=351104795]پژمان جمشیدی هم خیلی حق گفتی قبلا خیلی باحایوسف تیموری و منم موافقم جدیدا خیلی لوس ...

تو صدا و سیما هم خیلی چندش بازی درمیورد 

قبلا خیلی باحال بود..

زرافه ی بابا هستم.یک عدد وطن پرست..بحث کردن رو زیادی دوست دارم و کم نمیارم..برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خیلی خوبه می تونم راهنماییتون کنم..دلتون خواست برا منم صلوات بفرستید و بگید تا منم دعاتون کنم.