2777
2789
عنوان

از شیرگرفتن بچه

289 بازدید | 34 پست

سلام میشه لطفا راهنماییم کنید بچم ۱۹ ماهش هست هنوز شیر شب میخوره و خواب عمیق نداریم تصمیم گرفتم از شیر بگیرم حالا میبینم خیلی سختمه بااینکه شب تا صبح خواب ندارم اما الان همش حالم بده حس میکنم دارم ظلم میکنم بهش که بخوام از شیر بگیرمش از طرفی میگن اگه از شیر بگیری خوابش تنظیم میشه نمیدونم باید چیکار کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من وقتی از شیر گرفتم دیگه شبا بیدار نشد روزها هم شیر پاستوریزه دادم سرشو چند روز گرم کردم تا عادت کنه شب بیدار می‌شد آب بهش میدادم یکی دو شب بیدار شد دیگه بیدار نشد

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

نه مادرعزیزم اگه الان از شیر بگیری هیچ ظلمی نمی کنی .دیگه ۱۹ ماه شیر دادی .من تا دوسال کامل شیر  دادم خیلی اذیت شدم .منم مثل توخواب نداشتم یه مدت بعد شیر گرفتن شبا بی تابی کرد و بعد خوابش تنظیم شد اولین شب که من تا ۶صبح اصلا بیدارنشدم و خوابیدم رو هیچ وقت یادم نمیره .

الهی یه روز بیاد که همه از ته دل شاد باشیم .🌹
عزیزم حتما از شیر شب بگیر و فقط روزها شیر بخوره من یه دفعه از شیر گرفتم بیچارم کرد الان دو سال و نیم ...

منم دلم میخواد شیر شبش رو قطع کنم ولی نصف شب که بیدار میشه اگه شیر ندم تا صبح باید رو پام تکون بدم نمیخوابه شش ماهگی هم تلاش کردم از شیر شب بگیرم نشد 

من وقتی از شیر گرفتم دیگه شبا بیدار نشد روزها هم شیر پاستوریزه دادم سرشو چند روز گرم کردم تا عادت کن ...

اصلا شیر پاستوریزه نمیخوره بدغذا هم هست گفتم شاید ازشیر بگیرم غذا خوردنش بهتر بشه 

منم دلم میخواد شیر شبش رو قطع کنم ولی نصف شب که بیدار میشه اگه شیر ندم تا صبح باید رو پام تکون بدم ن ...

شیر شب واسه دندون خیلی بده پوسیدگی میاره بلند شو بهش آب بده یکم راهش ببر بذار بخوابه نذار به چیزی عادت کنه بذار کنارت خودش میخوابه بچه من با شیر می‌خوابید خواستم از شیر بگیرمش واسه خوابیدن به تاب عادت دادم بعد فقط رو تاب می‌خوابید  خیلی سخت بود از تاب جداش کردم چند شب سختی داره ولی نذار به چیزی عادت کنه بعد که از شیر شب گرفتی از شیر کلا بگیر 

فقط میدونم فعلا زوده

گناه داره 

فقط چن ماه دیگه مونده

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

منم دلم میخواد شیر شبش رو قطع کنم ولی نصف شب که بیدار میشه اگه شیر ندم تا صبح باید رو پام تکون بدم ن ...

خواستی شش ماهگی از شیر شب بگیری؟ظلم واقعی اون بوده بنظرم

من بچه ام اهل غذا نیس زیاد من شب موقع خواب هم بهش شیر میدم پسر منم ۱۹ ماهشه برامم مهم نیس دیگه کی چی فکر میکنه بچه ام هر جور دوست داره همونجور ادامه میدم

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40