بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من وقتی از شیر گرفتم دیگه شبا بیدار نشد روزها هم شیر پاستوریزه دادم سرشو چند روز گرم کردم تا عادت کنه شب بیدار میشد آب بهش میدادم یکی دو شب بیدار شد دیگه بیدار نشد
نه مادرعزیزم اگه الان از شیر بگیری هیچ ظلمی نمی کنی .دیگه ۱۹ ماه شیر دادی .من تا دوسال کامل شیر دادم خیلی اذیت شدم .منم مثل توخواب نداشتم یه مدت بعد شیر گرفتن شبا بی تابی کرد و بعد خوابش تنظیم شد اولین شب که من تا ۶صبح اصلا بیدارنشدم و خوابیدم رو هیچ وقت یادم نمیره .
منم دلم میخواد شیر شبش رو قطع کنم ولی نصف شب که بیدار میشه اگه شیر ندم تا صبح باید رو پام تکون بدم ن ...
شیر شب واسه دندون خیلی بده پوسیدگی میاره بلند شو بهش آب بده یکم راهش ببر بذار بخوابه نذار به چیزی عادت کنه بذار کنارت خودش میخوابه بچه من با شیر میخوابید خواستم از شیر بگیرمش واسه خوابیدن به تاب عادت دادم بعد فقط رو تاب میخوابید خیلی سخت بود از تاب جداش کردم چند شب سختی داره ولی نذار به چیزی عادت کنه بعد که از شیر شب گرفتی از شیر کلا بگیر
ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥ جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥ باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥ چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥ منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥ کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥ معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥ رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥ جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥ جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم
منم دلم میخواد شیر شبش رو قطع کنم ولی نصف شب که بیدار میشه اگه شیر ندم تا صبح باید رو پام تکون بدم ن ...
خواستی شش ماهگی از شیر شب بگیری؟ظلم واقعی اون بوده بنظرم
من بچه ام اهل غذا نیس زیاد من شب موقع خواب هم بهش شیر میدم پسر منم ۱۹ ماهشه برامم مهم نیس دیگه کی چی فکر میکنه بچه ام هر جور دوست داره همونجور ادامه میدم