2777
2789
شیر خشکیه😪

قبل خواب حسابی سیرش کن یعنی ساعت نه شام دادی ده خواست بخوابه باز غذا بده بعدم شیرشو بده بخوابون سیر باشه احتمال بیدار شدنش کمتره، بیدار شد بغلش کن آب بده و بدون شیر بخوابون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تدریجی اول وعده ای فرعی را کم کرده و بعدش و بعدش وعده های اصلی اگه یه دفعه ای بگیری اثرات منفی بعدها ...

احسنت. دقیقا. همین طوره. روش هایی مثل تلخ کردن نوک سینه اصلا اصولی نیستن. جدای از عواقب کوتاه مدتش که شما اشاره کردین اثرات منفی بلند مدتی رو ناخودآگاه کودک داره که باورهاش رو در بزرگسالی تحت تاثیر قرار میده. تمام عشق و علاقه کودک تو اون سن همین شیر خوردن و سینه مادره و این براش بزرگترین لذته وقتی به طور ناگهانی این لذت ازش گرفته میشه و با تلخی مواجه میشه اولین ناکامی بزرگ زندگی رو تو سنی که آماده نیست تجربه میکنه.

بچه در طول شب چندبار بیدار میشه شیر بخوره اونو میگن شیر شبچیه فک کردی بچه ها شب ها میخوابن؟😄

نه میدونستم شبا هم شیر میخورن فکز میکردم فقط یکی دوماه اوله

وای چقدر سخته😑هر چند وقت به چند وقت زمان شیر خوردنشونه؟  ادم میتونه بیدار بشه؟  🙁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
نه میدونستم شبا هم شیر میخورن فکز میکردم فقط یکی دوماه اوله وای چقدر سخته😑هر چند وقت به چند وقت زما ...

نه بابا واسه هرکسی فرق داره تا دوسال هم ممکنه طول بکشه،کلا بچه با بچه فرق داره تایم بیدارشدن و شیر خوردنشونم فرق میکنه،بله مادری کردن اصلا کار آسونی نیست

نه بابا واسه هرکسی فرق داره تا دوسال هم ممکنه طول بکشه،کلا بچه با بچه فرق داره تایم بیدارشدن و شیر خ ...

یا خدا 

خدا بهتون سلامتی بده♥

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
قبل خواب حسابی سیرش کن یعنی ساعت نه شام دادی ده خواست بخوابه باز غذا بده بعدم شیرشو بده بخوابون سیر ...

من همچین کاری میکتم ولی شبا بیدار میشه دنبال سینم میگرده ستا میک میزنه دوباره میخابه کل به من عادت کرده تا صبح بگم شیش باری بیدار میشه

منم یهو گرفتم. شیر پاستوریزه میدادم قبل خواب. ولی زن داداشم شیرموز بدون شکر به بچه اش میداد میگفت سی ...

اخه از سیری نیست بعضی بچه ها عادت دارن مثل بچه من سیر هم باشه بیدار میشه میاد کنار من میخابه