2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ده دیره کم کم نه بیدارش کن بعد در طول روز چکار میکنه؟ انرژیش تخلیه میشه؟ بچه ها از سه سالشه بالا خواب درطول روز نیاز ندارن معمولا شما باید همینکار کنی صبحا زودتر بیدارش کن و در طول روزانرژیشو خالی کنی... کم خونی هم باعث کم خوابی میشه

دختر ۴ سال و ۸ ماهه من از هفت صبح که یکسره بیداره ۱۱ و نیم می‌خوابه و این ریتم هر روزش هست و تمام تایم بیداری در حال بالا پریدن هست حتی داخل ماشین رو صندلی نمیشینه می ایسته !!!! 

و من با قهوه ، گل گاوزبان و هزاران چیز دیگه به زور سرپام

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
دختر ۴ سال و ۸ ماهه من از هفت صبح که یکسره بیداره ۱۱ و نیم می‌خوابه و این ریتم هر روزش هست و تمام تا ...

دقیقا منم هرروز باقهوه شروع میکنم 

باش بازی میکنید خودتون ؟

همسن پسر منه، پسر منم صبح حدود ۹ بیدار میشه ظهرم نمیخوابه در طول روزم خیلی خسته میشه ولی شب تا وقتی ما بیدار باشیم اونم بیدار میمونه اگه مثلا ساعت ۱۱ ما چراغا خاموش کنیم بگیم وقت خوابه اونم میخوابه،اگه تا صبح بیدار باشیم اونم نمیخوابه

دقیقا منم هرروز باقهوه شروع میکنم باش بازی میکنید خودتون ؟

دخترم خیلی زورگو هست اگه از اول صبح باهاش بازی کنم تمام ۲۴ ساعت مجبورم میکنه بازی کنم برای همین صبح ها که بیدار میشه تا صبحونه میدم میرم آشپزخ نه میگم من درگیر ناهارم اونم یا دورم خرابکاری میکنه یا کمی تلویزیون می بینه و کمی هم خودش با وسایلش بازی میکنه ناهارم که تموم شه یه ساعتی تا باباش از سر کار بیاد باهاش بازی می‌کنم بعدم عصرها کلا از ساعت ۵ میبرمش بیرون پارک یا خونه مامانم که با بچه ها بازی کنه و بپر بپر کنه تا ۸ شب بعد اون برمیگزدم خونه و از ساعت ده تا یازده که بخوابه براش قصه و لالایی میگم و بغلمه تا بخوابه 

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
2810