2777
2789
عنوان

میخوام برم دانشگاه

108 بازدید | 11 پست

سلامم به همه من امسال از مهر یا اواخر شهریور قراره برم دانشگاه یسری تاپیک هایی ک خوندم نوشته بود سعی کنید تنها نباشید و حداقل ی اکیپ داشته باشید 

من روابط اجتماعی خوبی دارم ولی اینک چجوری بتونم با آدمای درست ارتباط برقرار کنم و نمیدونم استرس دارم کلا نمیدونم تو دانشگاه چجوری باشم 

من چادریم ولی نه خشک مذهبی الان تو این جامعه خیلی با این پوشش بد رفتار میشه اصلا نمیدونم چیکار کنم گیجممم توروخدا کمک 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا از همون اول اکیپ نرو تو چشمی تااا اخرش

حواست به خودت باشه اگه سال اول یه خطا کنی تااخرش همه میدونن حتی ورودیایه جدید😐😵‍💫

دانشگاه جای رل زدن نیست اینم یادت باشه

به بهونه درس اینا بخوان مختو بزنن

درکل سعی کن سنگین باشی و مودب بعد نگن چادری بود ولی همکار میکرد

فقط از تجربیاتم بهت گفتم عزیزم ایشالله موفق باشی♥️

وای منم تازه مناحتمالا پزشکی یا دندان میخام بخونم که فکرکنم چادری خیلی کم باشه ...اینجوری اصلا میترس ...

دقیقا من رشتم علوم تربیتیه دانشگام آزاده محیطش خیلی بزرگه الان خیلیا تا حرف از چادر میشه طرفو ب فوش میکشن و توهین و فلان واقعا استرس دارم ک چی میشه 

دقیقا من رشتم علوم تربیتیه دانشگام آزاده محیطش خیلی بزرگه الان خیلیا تا حرف از چادر میشه طرفو ب فوش ...

تازه باز علوم پزشکی چون ۷ سال دانشجویی خیلی ترسم بیشتره ومعمولا همه باهم دوستن

سلام 

همه تو دانشگاه از آدمای خودشیرین بدشون میاد سعی کن اول اینجوری نباشی و گارد نگیر جلوی پسرا نمیگم گرم بگیری منظورم اینه مثلا قیافه نگیر براشون و عادی باش

خاکی باش و تو هم سعی کن با کلاس پیش بری و بگی و بخندی و زیاد ساکت نباشی 

اینم بگم سریع با کسی گرم نگیر خیلی بگرد ادم مناسب خودت و پیدا کن بعد رفیق شو چون اولش اونچیزی که نشون میدن نیستن و قطعا وقتی میری آزاد کسی که سیگار نکشه و آدم معمولی باشه کم میبینی خیلی هواست باشه در کل ادم تنها بمونه بهتره تا با یه آدم نادرست دوست شه

اونجا اکیپ فقط دختر هم کم میبینی و همه دختر پسرن با همن 

خودم ترم ۳ دانشکاه آزادم در همین دیگه میدونستم

امیدارم موفق باشی