2777
2789

بگین چکارا میکنید چجوری به خودتون میرسین روزا

به منم یاد بدین

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبح که از خواب پا میشی یه دوش آب سرد بگیر

تا اخررر شب سر حالی

لوسیون و عطر هم استفاده کن

به موها و پوستت برس

برای موهاتم عطر مو بگیر

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

شرمنده شبا فقط ب خودمون می‌رسیم 

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

تغذیه و ژنتیکه حرف اوله تو زیبایی بعد ورزش کن که هیکل خوبی داشته باشی لباس خوب بخر که لباس خوب به دوتا چیز بستگی داره پول و گشتن خودت برا پیدا کردن لباس خوب چون واقعا کمه

صبح که از خواب پا میشی یه دوش آب سرد بگیرتا اخررر شب سر حالیلوسیون و عطر هم استفاده کنبه موها و پوست ...

به قیافم ججوری برسم عزیزم 

موهامو چکار کنم چجوری ببندم 

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

2810