2777
2789
عنوان

اونایی که داف و خوشگل و خوشتیپن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 31 پست
چرا

متن تاپیکت 

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به قیافم ججوری برسم عزیزم موهامو چکار کنم چجوری ببندم

یه آرایش ملایم همیییشه داشته باش

ولی روتین پوستی رو فراموش نکن به پوستت برس کلا ماسک و ...

موهات خب مدلی که بهت میاد

باز بهت میاد یا بسته؟؟

اگر بسته میاد که خب مدلاشو سرچ کن یه مدل خیلی راحت مناسب تو خونه

اگر باز خب همین

من خودم باز بهم بیشتر میاد

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

لباس برندخوب ورزش کردن خوب مسافرت رفتنلوازم آرایش خوبیک روز در میون سالن زیبایی رفتنو شرکت در دورهمی ...

چرا یک روز درمیون برن سالن؟

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

یه آرایش ملایم همیییشه داشته باشولی روتین پوستی رو فراموش نکن به پوستت برس کلا ماسک و ...موهات خب مد ...

ارایش ملایم چجوریه که هرروز تو خونه داشته باشم عزیزم؟

مو مدل جمع اصلا بهم نمیاد باز به کم میاد ولی چون موهام فره شلخته معلوم میشم اصلا هیچی بهم نمیاد😖

من خوشگل نیستم اما همه میگن خوش تیپی

قدم ۱۷۱ وزنم ۵۸

یک زایمان داشتم  

لباس اسپورتی میپوشم

کفش سالی یکبار شایدم دوسال یکبار میخرم 

اما پوما یا ادیداس و یا هوکا  ونایک  اوریجینال میخرم

شلوار جین از جین وست میخرم چون راحتن شلواراش برش خوبی دارند

کم لباس میخرم اما خوش جنس میخرم که برام بمونه

در مورد ارایش و ..نمیتونم زیاد نظر بدم

ارایش ملایم چجوریه که هرروز تو خونه داشته باشم عزیزم؟مو مدل جمع اصلا بهم نمیاد باز به کم میاد ولی چو ...

از اتو مو استفاده کن

نرم کننده بزن به موهات

بعد موهاتو مدلی که احساس میکنی بهت میاد حالت بده

نه همینطوری هااا بری مثل اسکلا‌‌‌...😐

چند تا گیره ی مو قشنگگگگ و ناز و کیوت بخر

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

من خوشگل نیستم اما همه میگن خوش تیپیقدم ۱۷۱ وزنم ۵۸یک زایمان داشتم لباس اسپورتی میپوشمکفش سالی یکبا ...

چرا عزیزم 

من درمورد آرایش روزانه نمیدونم

از اتو مو استفاده کننرم کننده بزن به موهاتبعد موهاتو مدلی که احساس میکنی بهت میاد حالت بدهنه همینطور ...

😂

من اصلا باد نیستم نمیدونم چی بهم میاد حس میکنم هیچی نمیاد بهم

😂من اصلا باد نیستم نمیدونم چی بهم میاد حس میکنم هیچی نمیاد بهم

یعنی چی

خب امتحان کن

اول موهاتو صاف کن با اتو مو

بعد جلو موهاتو بده عقب با گیره ببندشون

آرایشم نیای کرم پودر بزنی:/

یه رژ ملایم با خط چشم کافیه

یعنی چیخب امتحان کناول موهاتو صاف کن با اتو موبعد جلو موهاتو بده عقب با گیره ببندشونآرایشم نیای کرم ...

مرسي عزيزدلم بابت راهنمايي هاي قشنگت💋

یعنی چیخب امتحان کناول موهاتو صاف کن با اتو موبعد جلو موهاتو بده عقب با گیره ببندشونآرایشم نیای کرم ...

پست پلکمو یه کم با رژگونه صورتی کنم اشکال داره؟

نچرالم ولی صدتا داف وپلنگ به گردپامم نمیرسن  

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
2810