2777
2789
عنوان

نامزدم مغازه لوازم آرایشی داره🤧

367 بازدید | 23 پست

اونجا اون همه دختر داف و خوشگل میره نامزدم میبینه

من جلوشون هیچی نیستم و زشتم جلوشون

چکار کنم فکرم درگیره چکار کنم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

خیلی سخته 

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نامزد اگه نامزد باشعععع...

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱

به به چه شغل خوبی😍😂

اگه نگرانی میتونی خودت بری پیشش کمکش کنی و مشغول بشی اونجا

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

عزیزم ایشون شما رو همینجوری که هستی دیده و پسندیده

اگه خدا نکرده چشمش هرز بره و کار ناجوری کنه مقصرش چهره و هیکل شما نیست مقصرش خود خود نامزدته به خاطر بی‌وفایی و خیانت به تعهد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

نترس کسی عاشق اصغر سبیل نمیشه

چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد

کاش پسران ی درصد مثل ما بودن 😐اونا پس چرا ب خیالشون نمیاد کا ی پسر خوشتیپ ببینیم ولی ما همش درگیر اینیم ب چشم اونا نیایم. خودمم میگم ها خودم بشخصه ی ادم حسوددد بابت همسرم هستم ولی اون اصلا ب خیالش نمیاد 😂😐واقعا خلتداذزانذا

2810