2777
2789

تو‌تلگرامش دیدب ی نفر پیام داده برا صیغه تابحال اصلا ازش خیانتی ندیده بود اصلا اصلا اصلاتصمیم ب جداییی نداره یعنی هیچکار اساسا نمیتونه بکنه نهایتش قهرکنه بنظرتون ب همسرش بگه پیامارو‌دیده یا ن وقتی نمیتونه کاری بکنه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا نمیتونه کاری بکنه؟؟؟ 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
چقدر راحت در موردش حرف میژنی برعکس هم بود شوهرش کنار میومد با خیانت ؟ چرا جدا نمیشه

جدایی راحت نیستا

مخصوصا با بچه

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

درسته جدا نمیشه ولی باید بگه که فهمیده 

یعنی راحت بزاره اون خیانت کنه بهش

🚫آقایون .ریپم نزنن و درخواست ندن 🚫                     به کارما اعتقاد دارم /چون زیاد دیدم به زمین گرم خوردن 

حق طلاق بگیره یه جور بترسوندش

نه یه بنده خدایی این کارو کرد شوهره به جا نرسیدن راحت تر ول کرد رفت 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

بنظرم به روش بیاره بد تر میشه 

ولی سعی کنه بحث خیانت بکشه وسط مثلا تیکه بپرونه یگه میدونی اگه یوقت خداااایی نکرده بفهمم فکر خیانت به سرت زده حالا از هر مدلش .. بچمو برمیدارم میرم مهریمم میذارم اجرا

یا بگه یکی از دوستام شوهرش بهش خیانت کرد دوستمم الان داره مهریشو میگیره و عشق و حال میکنه واس خودش 

تنهایی برام شده فِرکانسِ قُدرت:)