2777
2789
عنوان

چقدر با خانواده اتون راحتید

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت بیرون از خونه اس؟مگه چند سال فاصله سنی دارید

بله 

توی خونه خودم خب درکی دارم از لباس مناسب پوشیدن 

ولی برای من زور میکنن چادر بپوشم و برای اون دوتا از نظر عقیده و لباس همچی آزاد تر منه 

فاصله هامونم زیاد نی داداشم ۶ سال بزرگتره من وسطیم خواهرم ۳سال ازم کوچیکتره

با برادرام رابطه م خوبه. ولی من خیلی بزرگترم. بیشتر سعی میکنم من شنونده مسائل اونا باشم. گاهی منم یه ...

چه خوب

متاسفانه من حوصله کوچیک تر از خودم رو ندارم

میتونم بپرسم چندسالتونه شما و برادرتون؟

با همشون راحتم 

با برادر و خواهر رابطم عالیه

من خیلی اهل درددل نیستم ولی مشکلی باشه به همشون میگم .برادرمم هر اتفاقی بیفته پیش من و مادرم درددل میکنه.

خواهرمم فقط به من میگه مشکلاتشو

پوشش هم آزاد . هر چی راحت باشم میپوشم.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

هیچکس

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

هعی منه بدبخت ازونجایی ک تک فرزندم کلا از بچگیم خیلی با مامانم صمیمی ام همه چیمو بهش میگم😂🤦 پوششم ک بی حجابم اونا مشکلی ندارن

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))