2777
2789
عنوان

همسایمون بچش رو می‌فرسته خونمون غذا بخوره 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 9093 بازدید | 152 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فردا پس فردا طوریش شد از چشم شما میبینن که خونه فلانی غذا خورده، چرا رک بودن رو بلد نیستین، به همسایت بگو شوهرم اجازه نمیده دخترت بیاد، اگه طوری بشه ما مسئول نیستیم، بلکه خدای نکرده تو خونت پاش سر خورد سرش به جایی خورد، بلکه غذا پرید تو گلوش، والا پسرم 5 سالش هس حتی یک ثانیه هم از چشمم دورش نمیکنم چه برسه بفرستم خونه همسایه غذا بخوره، کلا سنش کم هس هزارتا شیطونی و دردسر داره و مسئولیت زمانی که خونتون هس مستقیم باشماست

والا وضعشون بد نیست بعدش به من چه ربطی داره خرج بچه مردم رو هم من باید بدم ؟

اگه خوبه که حق داری اما اگه خوب نیست اشکال نداره بذار بیاد گناه داره

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
🤣🤣🤣🤣

😁 

الان چای با دانمارکی میچسبههه😍عدالتتو قربوون ،عَی خدااا دوبله شکرت✌😘😆❤... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤💪
حالا یک بشقاب غذا برا یک بچه پنج ساله به جایی بر نمیخورهاگر وضع مالی خوبی ندارندولی اگر بچه اش اذیت ...

خب من اگه یه بچه دیگه میخواستم که دو تا پشت هم میوردم 

به من ربطی نداره بچه مردم که 

ما ی همسایه اینطوری داشتیم،با مصیبت پاشدنو بریدیم از خونمون.ی وقت طرف دستش خالیه یه وقت طرف پرروئه

✌💪کد ملیتو حفظ باش.سر زده جایی نرو.قبل از عمل بینی حتما شیو کن.ادما همیشه تغییر میکنن.هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست.بعضی وقتا به ادما فرصت دوباره بده✨رفتی ارایشگاه اول کف قیمتو بپرس برای هر کاری،بعد بگو من بیشتر از اون مبلغو نمیدم.در همون حد کار کن برام،از من میشنوی دست تو زیبایی طبیعی صورتت نبر🦢افغانی جماعت ریپلای نزنه

به مادره بگو عزیزم من برای دختر شما ک غذا درست نکردم ک تایم ناهار شام میاد خونمون من برای خانواده خودم درست کردم

دقیقام بهش میگم، میگم شما ک بلد نبودی ک غذا ساده درست کنی چرا بچه آوردی؟مردم الان به زور شکم خودشونو سیر میکنن ک از گشنگی نمیرن بعد شما همچنین کاری می‌کنی