2777
2789
بعضی کلمه ها و جمله هارو استفاده میکنه که واقعا عصبانی میشم امروز هم چندتا حسابی زدمش خودم ناراحتم ...

عزیزم ما نمی تونیم بچه هامون رو تربیت کنیم بچه ها آخرش شبیه خود ما میشن پس بهتره رو تربیت خودمون کار کنیم 

اینو بدون که اون توی سخت ترین دوران زندگیشه 

همه نوجوان ها پرخاشگر هستن چون همشون بلاتکلیفن. نمیدونن باید چکار کنن. تازه فهمیدن که زندگی بازی کودکانه نیست اما هنوز نمیدونن زندگی چی هست. با موجی از هورمون سر و کار دارن که همین هورمون ها باعث میشه قیافه شون تغیراتی کنه و همشون احساس می کنن به اندازه کافی زیبا نیستند و هیچ کس درکشون نمی کنه و اضافه کنم تغیرات خلق و خو

حالا تو این بحران شما فکر می کنی بخاطر استفاده از یه سری کلمه ها حق داری از تنبیه بدنی استفاده کنی؟

ادب فقط استفاده از کلمات پاستوریزه نیست.موقعیت شناسی و درک دیگران و کنترل خشم از اون مهم تره

چی نیاز دارم ؟نمیخوام سر اون انقدر زود از کوره در برم

مگه عاشقش نیستی 

رو خودت کار کن ریلکسیشن 

پادکست گوش بده 

ب فکرش باش صبوری کن 

سکوت کن بفهمه ناراحتی 

ولی خیلی طولش نده 

حرف و نصیحت هم نکن 

کلا مادر پرحرف و فضول رو بچه ها دوست ندارن 

ولی کامل هواشو داشته باش 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه عاشقش نیستی رو خودت کار کن ریلکسیشن پادکست گوش بده ب فکرش باش صبوری کن سکوت کن بفهمه ناراحتی ولی ...

تا اونجا که بتونم تو کاراش فوضولی نمیکنم مگه اینکه حس کنم باید بهش گوشزد بدم 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
عزیزم ما نمی تونیم بچه هامون رو تربیت کنیم بچه ها آخرش شبیه خود ما میشن پس بهتره رو تربیت خودمون کار ...

گفتم کتکش زدم و واقعا خودم دارم عذاب میکشم 

بخاطر اینکه ما خیلی با همسایه ها رودوایسی داریم شخصیت خانوادگیمون با فریاد های  من و اون کلا داره زیر سوال میره صابخونه هم تمام صداهارو میشنوه واحدها نزدیک به همن 

اما میگم نمیخوام اینطوری باشه 

انقدر گستاخ باشه که تو این سن به من بگه برو بابا 

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹
گفتم کتکش زدم و واقعا خودم دارم عذاب میکشم بخاطر اینکه ما خیلی با همسایه ها رودوایسی داریم شخصیت خان ...

عزیزم اول برو ی باشگاه ثبت نام کن تنها برو بعد بیا تعریف کن بگو خیلی خوش میگذره مث زومبا مربیمون انقدر باحال و فقط همین اصلا نگو بیا و ...

بعد اگر امکانش هست برید یجا دوچرخه سواری باهاش مسابقه بزارید 

غذاهایی ک گروهی پخته میشه بپزید مثل پیتزا اسنک  کیک ک کمک کنه وسط کارم شوخی کنید و ... 

بدمینتون ببرید تو پارک اولش با همسرتون بازی کنید اگر خودش گف میام با اونم بازی کنید کلا یجوری ک بهش خوش بگذره دیگه 

نمیدونم این کار درسته یا ن مثلا ی بازیگر مرد خوشتیپ دیدن بگید این چقد خوب و بخندیدن ولی بگید ب پای بابات نمیرسه اینجوری خیالش راحت میشه همه چیز ب شما بگه 

انیمیشن باهم ببینید انیمیشن درون بیرون دو در مورد بلوغ 

این انیمیشنا خیلی خوب افسون کوکو درون بیرون ۱و ۲ روح و ..

دیگ اینکه یسری مسایل باید سر بسته بدونن بنظرم 

رابطه جنسی و مریضی های که از رابطه منتقل میشن و راه های مراقبت از خودش اگر خودتون روتون نمیشه بگید ببریدش مشاوره بهش بگه یا خااه ای عمه ای سن کمتر داشته باشه

آبرو به این چیزها نیست

البته اگه شما صبوری کنین صدا از خونتون بیرون نمیره

ولی کلا انقدر به دیگران اهمیت ندیدن 

مهم آرامش بچتونه نه برداشت همسایه

واقعا برو بابا در برابر کلماتی که نوجوان های این دوره به کار می بره خیلی بد نیست

بچه شما مدرسه میره و توی مدرسه از همه نوع خانواده ای هستن و از همه چیزای بد یاد می گیره

تو مدرسه پسر من جلسه آموزشی گذاشتن و گفتن بچه هاتون رو پاستوریزه بار نیارین بچه باید کلمات رایج رو شنیده باشه و بدونه معنی و کاربردش رو

انتظار شما که بچه تون مث بچگی های خودمون اراسته وشسته رفته رفتار کنه بی مورده چون از بچه های دیگه یاد میگیره

نهایت نوجوانی یه دوره گذراست و پدر و ماداریی سربلند میان از این دوره بیرون که با بچه هاشون مدارا کرده باشن

مدارا مدارا مدارا

از ۱۹ تا ۲۱ سالگی دوره ریکاوری از نوجوانیه و توی ۲۲ سالگی بچه ها دوباره برمیگردند به آعوش پدر و مادرشون به شرطی که باهاشون مدارا شده باشه