پسر من تو هشت ماهه وقتیکه بدنیا اومد آلت تناسلی معمولی بود تا اینکه شوهرم گیر داد ببریم ختنه کنیم و هر چه گریه کردم گوش نمیده کلا الان اون آلت تناسلی اش رشد نکرده و کوچک شده تو گوگل خوندم میکروپنیس باید درمان بشه و توتسترون تزریق بشه آلت مرد نباید از ۹ سانت کوچک باشه بعد گفته بود شایدم تو حاملگی توتسترون من کم بوده کسی اطلاعی داره آلت تناسلی بچه من ۱ سانته آیا معمولی چکار کنم با این شوهر خرافاتی که تو هر کاری حرف حرف خودشه نکنه بچمو ناقص کرده😭😭😭😭
خود گوگل میگه برای مشکلات پزشکی از گوگل استفاده نکنید
برید دکتر
ببرش دکتر یا میگه کوتاه و راه حل داره
یا میگه عادی و خیالت راحت میشه
با خودت جنگ اعصاب نکن
اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخه گوگل گفته وقتی رشد بچه تمام میشه دیگه فایده نداره خاک بر سر بی عرضه من که تو سری خور بودنم بچمو ...
شما تا 18سالگی وقت داری چون تا 18سالگی رشد میکنه ولی از الان پیگیر باش تا فردا فحشت نده 🤭ختنه نکنی هربار که باهاش کار داشته باشه باید مثل آستین پوستش و جمع کنه ولی بدون ختنه بهتره قاعدتا