2777
2789
عنوان

میکروپنیس‌ یا آلت تناسلی کوچک پسر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1724 بازدید | 40 پست

گوگل این چیز ها رو در مورد پسر شما نوشته بود

یا شما بد سرچ کردی

خود گوگل میگه برای مشکلات  پزشکی از گوگل استفاده نکنید

برید دکتر

ببرش دکتر یا میگه کوتاه و راه حل داره

یا میگه عادی و خیالت راحت میشه

با خودت جنگ اعصاب نکن

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
گوگل این چیز ها رو در مورد پسر شما نوشته بودیا شما بد سرچ کردیخود گوگل میگه برای مشکلات پزشکی از گو ...

نه سایت دکتر تو زدم اونجا دکترا جواب بیمارا رو میدن امروز که تعطیله خواستم ببینم کسی اطلاع داره یا بچش بوده یا نه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه 9سانت باشه ک تو پوشک جا نمیشه برا بچه همون یک سانته مگه مال باباش ندیدی ک چقده توقع 9سانت برا بچ ...

نه نوشتته تا بلوغ باید بالای ۹ باشه شما درست نخواندی عرض بنده رو . کلا مثل دور سر خط رشد کشیده بود

انتظاری ندارم ولی معیار داره تو گوگل خوندم اونم ۶ دصد اینجوری مشه وقت ختنه دکتر تو نوشته بود

گوگل اصلا اصلا منبع صد در صدی واسه تشخیص مریضی یا مشکل نیست

ولی‌حتما پیش دکتر ببر چون اگه مشکل باشه و راه حلی براش باشه از خیلی بچگی درمان بشه خیلی خیلی بهتره اینو تجربه ثابت کرده

اخه گوگل گفته وقتی رشد بچه تمام میشه دیگه فایده نداره خاک بر سر بی عرضه من که تو سری خور بودنم بچمو ...

شما تا 18سالگی وقت داری چون تا 18سالگی رشد میکنه ولی از الان پیگیر باش تا فردا فحشت نده 🤭ختنه نکنی هربار که باهاش کار داشته باشه باید مثل آستین پوستش و جمع کنه ولی بدون ختنه بهتره قاعدتا