2777
2789

سلام دوستان  هزینه عکس رنگی رحم پیش دکتر دیده بان چقدره؟

جایی ک قیمت مناسب باشه معرفی کنید لطفا 

کلی دعاتون میکنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با دفترچه هست یا آزاده ؟

نمیدونم عزیزم تاحالا نرفتم.زنگ بزن اونجاییکه میخوای بری بپرس خب.تو گوگل بزن شمارش بیاد بزنگ بپرس ازشون

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من یه روش گیاهی بهت میگم انجام بده و الکی هزینه نکن خودمم اهوازی ام والان ساکن اصفهان هرجامیرفتم گفتن عکس رنگی بده اماخداخیرش بده یه خانمی بهم راهکار گیاهی داودرعرض دوتا دوره پریودی که گذشت ومن باردارشدم

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده
نمیدونم عزیزم تاحالا نرفتم.زنگ بزن اونجاییکه میخوای بری بپرس خب.تو گوگل بزن شمارش بیاد بزنگ بپرس ازش ...

یی شماره مطب داره کلا 

فقط ی تلفن گویا میگه ساعت 2نوبتا حضوری هست 

برا منی ک شهرستانم خیلی سخته برا چنتا سوال بخوام این همه راهو برم و بیام

جانم بگو عزیزم من میخوام آی یو آی کنم

بیاشخصی

خدایا یعنی میشه چشامو ببندم واین سه ماه بگذره واون شب زایمان برسه ومن و گل دخترم سالم وسلامت بیایم خونه پیش بابایی...خدایاشکرت.لطفابرای امام زمان دورکعت نماز بخون وهرچی میخای ازشون طلب کن حاجتت رومیده

عذرمیخام بختیاری یاعرب

یی شماره مطب داره کلا فقط ی تلفن گویا میگه ساعت 2نوبتا حضوری هست برا منی ک شهرستانم خیلی سخته برا چن ...

زنگ بزن از جاهای دیگه بپرس قیمت دستت میاد حدودی

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یه روش گیاهی بهت میگم انجام بده و الکی هزینه نکن خودمم اهوازی ام والان ساکن اصفهان هرجامیرفتم گفت ...

میشه بمن بگید

بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته 
[QUOTE=351011482]عذرمیخام بختیاری یاعرب[/QUOTEچرا؟بختیاری

عزیزم من تهرانم با بیهوشی شد ۴ تومن بدون بیهوشی ۱و۳۰۰ 

قیمتش فک نکنم از ۱۳۰۰ کمتر باشه 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام میشه خواهشا شماره مطبشون ک باشون تماس گرفتین رو ب منم بدین؟منم از شهرستانم نمیدونم چجوری نوبت ب ...

سلام عزیزم فایده نداره فقط ی تلفن گویا میگه ساعت 2بعد ظهر حضوری نوبتا ثبت میشه 

2810