2777
2789
عنوان

ترک دیوار خانه

105 بازدید | 7 پست

کسی دیوار خونشون ترک خورده...از ما دو تا اتاق ها از بالا تا پایین ترک هست...پارکینگ هم از بالا تاپایین حتی سرامیک دیوار هم ترک برداشته....شما هم ترک تو خونتون دارین

ترک خونه ما معروفه 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله،از بعد زلزله سال ۹۶،اوایل میترسیدم ولی همسرم چون خودش خونه رو ساخته زیر بار نرفت و گفت امن هست گفت هر خونه نوسازی نشست داره جالبه که طبقات بالاتر و پایین تر ساختمان این ماجرا رو نداشتن

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
بله،از بعد زلزله سال ۹۶،اوایل میترسیدم ولی همسرم چون خودش خونه رو ساخته زیر بار نرفت و گفت امن هست گ ...

از ما هم نوسازه خودمون ساختیم     شفته زیرش ۱متر....فونداسیون هم ۷۰سانت ارتفاع داره

از ما ترکش خیلی ریزه..عمقش هم نهایت یک میل باشه...جالب سرامیک پارکینگ همه ترک برداشته..نمیدونم بخاطر ...

مال ما درحدیک سانت عمقشم از دوطرف دیوار پیداس 

مال بخاطر زلزله اس 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
از ما هم نوسازه خودمون ساختیم شفته زیرش ۱متر....فونداسیون هم ۷۰سانت ارتفاع داره

همسر منم سر همین به قول خودش ضد زلزله ساختنش زیر بار نمیره ولی من همچنان از این موضوع قانع نشدم

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم