2777
2789

دوستان من تا حالا چیزی برا کنکور نخوندم ینی ۶۶ روز از تابستونم رفته از فردا میخوام برم روی درس وبرنامه ب امید خدا و جوری ک برنامه ریختم تااخر پاییز زیست و فیزیک وریاضیم و عربیمو میبندم تااخر دی هم شیمی و ادبیات تقریبا  از بهمنم تااخر اسفند دینی وزمین رو تموم میکنم و فروردینم فقط علوم اجتماعی وبهداشت و اردی بهشتم تاریخ و محیط زیست

این برنامه اموزشی بود بعد اتمام هردرس مرور هم گذاشتم برنامش جداس و از مهر استارت رسمیش اخر مهر میخوره میرم قلم چی نظرتون چیه

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تک بعدی نباشباید همه رو باهم جلو ببری

استاد همه هس دیگ هم عمومی هم تخصصی اون ک گفتم زمان اتمامه

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

خب درصد زیادی از نهایی عمومیه مثلا زیان وعربی واقعا پایه ایه

چرا عمومی؟امسال میرید دوازدهم

ن پشت کنکوریم چرا عمومی ینی چ

میخواین ترمیم کنین که دروس عمومی هم میخواین بخونین

اره پشت کنکورم و تا حالا ترمیم نکردم

اره پشت کنکورم و تا حالا ترمیم نکردم

موفق باشین

بنظر من اگه امکانش هست برید مشاوره، بهتون کمک کنن

چون من خودم از مرداد برای خودم برنامه ریزی کردم، و چندروز درس خوندم دیدم اصلا پیشرفت نمیکنم رفتم پیش مشاوره گفت برنامه ریزیت کلا غلطه، یک برنامه جدیدی بهم داد.

موفق باشینبنظر من اگه امکانش هست برید مشاوره، بهتون کمک کننچون من خودم از مرداد برای خودم برنامه ریز ...

هم ازمون قلم‌چی برم بسه ۷ تومنه هزینه مساور ک خیلیه 

سلام 

چطوری؟؟

با عرض معذرت برنامت زیادی اشتباه هس

تو یک ماه تا مهر داری ریاضی فیزیک و شیمی کار کن و فیلم ببین و زبان 

زبان خوندن برا کنکور نبین فقط حداقل هر روز نیم ساعت زبان بخون

در نظر داشته باش با یک منبع نمیتونی کاری کنی حداقل باید دوتا منبع کار کنی و سوالات چن تا آزمون مختلف

اگز منبع خواستی بگو تا معرفی کنم بهت

مهر که شروع شد طبق برنامه قلم چی باش ی برنامه قلم چی جوری پیش می‌برع که تا اسفند درسا تموم میکنه

عمده تمرکزت رو اختصاصی ها و کار کردن دوتا منبع خوب 

هرشب ۳۰ مین زبان بخون 

ادبیات ودینی وعربی روزی یک ساعت بزار

این برنامه تا اسفند بعداز عید الان فکر نکن درموردش

فقط قلم چی اکتفا نکن 

سوال های آزمونهای مختلف بهترین منبع هستن

قلم چی .گاج.گزینه دو.ماز اگر نرسیدی حداقل حتما آزمون ماز زیستش کار کن

دوتا آزمون ماز و قلم چی حتما ثبت نام کن

خودت خیلی درگیر دوره ها نکن سعی کن تو دیدن فیلم کلاسا تعادل داشته باشی

سوالی داشتی بگو راهنماییت کن

موفق باشی