2777
2789
عنوان

سوال درباره فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 26 پست
چی بگم گلم میتونستی رشته ای ک علاقه داری بری کنارش کارم کنی البته این حقوقشون خوبه برای دخترا ولی خب ...

بله به حقوق خیلی علاقه دارم ولی خب اون از بازار کارش.... 

خیلییی دیر به درامد میرسی

نظرتون راجع به حسابداری چیه؟! 

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

واقعا فرهنگیان رشته مزخرفیه بابا شما میری دانشگاه شاد باشی خوش بگذرونی با دوستات البته نه هر خوش گذر ...

🤪 وقتی حقوق میاد با دوستامون بیرون دانشگاه میریم عشق و حال مشکلی هم نداریم 🌝✨ هر چی هم بخواهیم می‌خریم 

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ترم پنجم 😁 حقوقش بستگی به خوابگاهی بودن و یا نبودن داره و این که چه صندوق هایی فعال کنی بیمه تکم ...

چه خوب واقعا خوش به حالتون🥺کاش منم میتونستم فرهنگیان قبول شم 

چه خوب واقعا خوش به حالتون🥺کاش منم میتونستم فرهنگیان قبول شم

عزیزم کلمه خوشبحالتون خیلی بار منفی داره 🌝✨ شاید الان بگی خوشبحالشون ولی اون فشار روانی که قبلش متحول شدیم تا به اینجا برسیم ندیدی من به خدا نامزد داشتم و تو نمیدونی ما دیگه این اخرا با گریه می‌نشستم درس میخوندم یعنی به خدا اشکام کلا روی صفحه های کتاب بود نه به خاطر همسرم اصلا بهم سختی نمی‌داد اصلا شرایطم سخت بود فقط گریه میکردم و میخوندم 🙂🔪 ابن شد که اینجوری شد مگر نه جوری نبود امکانات فراهم باشه منم مثل پرنسس ها بخونم قبول بشم و تمام نه جانم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢
عزیزم کلمه خوشبحالتون خیلی بار منفی داره 🌝✨ شاید الان بگی خوشبحالشون ولی اون فشار روانی که قبلش متح ...

مگه شما از زندگی من خبر دارید

مگه شما از زندگی من خبر دارید

خب تلاش من تغییرش بده و اگر دنبال پولی سمت فرهنگیان نیا چون واقعا پولی توش نیست برو یه حرفه پول ساز بهتره برات 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب تلاش من تغییرش بده و اگر دنبال پولی سمت فرهنگیان نیا چون واقعا پولی توش نیست برو یه حرفه پول ساز ...

خودمم به این فکرم ولی خب همون حرف هم باز پول میخواد متاسفانه من حمایت خانوادم رو ندارم که بتونم برم دنبال حرفه 

بخاطر همین میخواستم برم فرهنگیان از حقوق هم اون یه درامد دومی هم داشته، باشم...  که اونم خانوما گفتن نمیشه

بله به حقوق خیلی علاقه دارم ولی خب اون از بازار کارش.... خیلییی دیر به درامد میرسینظرتون راجع به حسا ...

مهربونم اگ دنبال اینی زود به حقوق برسی همین معلمیو برو من درکت میکنم چقدر به اون پول احتیاج داری بهتره با یه مشاور تحصیلی صحبت کنی ببین من دنبال علاقم رفتم همه چیو خراب کردم چون توان کدر کردن نداشتم اگ تو دختر زرنگی هستی برو دنبال همون حقوق ولی اگ مثل من دختر متکی هستی معلمیو ادامه بده 

مهربونم اگ دنبال اینی زود به حقوق برسی همین معلمیو برو من درکت میکنم چقدر به اون پول احتیاج داری بهت ...

ممنون ازراهنمایی تون راستش خودمم نظر رو معلمی هست ولی راجع به این لایک کردن پستای اینستا خیلی نگرانم کاش بیخیال چک کردن اینستا بشن