2777
2789
عنوان

سوال درباره فرهنگیان

177 بازدید | 26 پست

اگه چندتا پست تو اینستا لایک کنیم پست( مورد دار) ممکنه رد شیم؟ من میخوام واسه فرهنگیان بخونم بعد یادم افتاد تو اینستا چندتا پست لایک کردم میرن ببینن؟ 

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دانشجو فرهنگیانم والا خیلی میگن لایک نکنید و این جور چیزا ولی نشده تا حالا بفهمم😐 نمی‌دونم چرا میگن 

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢
من دانشجو فرهنگیانم والا خیلی میگن لایک نکنید و این جور چیزا ولی نشده تا حالا بفهمم😐 نمی‌دونم چرا م ...

ببخشید عزیزم سال چندمتونه؟ 

میشه یه راهنمایی راجع به حقوقش کنید؟ منظورم اینکه حدودا چنده حقوق سال اولیا

واقعا فرهنگیان رشته مزخرفیه بابا شما میری دانشگاه شاد باشی خوش بگذرونی با دوستات البته نه هر خوش گذر ...

اخه پس کار چی

من الان تو وضعیم که شدیدا به یع حقوق نیاز دارم 

اخه پس کار چیمن الان تو وضعیم که شدیدا به یع حقوق نیاز دارم

چی بگم گلم میتونستی رشته ای ک علاقه داری بری کنارش کارم کنی البته این حقوقشون خوبه برای دخترا ولی خب انقد سخت میگیرن کوفت ادم میشه

ببخشید عزیزم سال چندمتونه؟ میشه یه راهنمایی راجع به حقوقش کنید؟ منظورم اینکه حدودا چنده حقوق سال اول ...

حکم ۱۰ تومنه

ولی اگ خوابگاهی باشی حدودا ۴تومن بهت میدن

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
حکم ۱۰ تومنهولی اگ خوابگاهی باشی حدودا ۴تومن بهت میدن

فهمیدم 

اگه یکی از حومه تهران بره دانشگاه فرهنگیان تهران بهش خوابگاه میدن؟ 

ببخشید عزیزم سال چندمتونه؟ میشه یه راهنمایی راجع به حقوقش کنید؟ منظورم اینکه حدودا چنده حقوق سال اول ...

من ترم پنجم 😁 حقوقش بستگی به خوابگاهی بودن و یا نبودن داره و این که چه صندوق هایی فعال کنی بیمه تکمیلی بر داری یا نداری اینا متغییره برای خوابگاهی الان امسال میتونم بگم یه چیزی بین ۴۵۰۰ تا ۵۵۰۰ حدودا و برای غیر خوابگاهی هست تا نزدیک ۷ میلیونی هست 👍 میگن باز بستگی داره به چه صندوق هایی فعال کنی داخل محل خدمتت تا چند ماه اول دانشگاه هم حقوق نداری تا حکمت بیاد بعدش که اومد یه جا واریز میشه زمان ما ۱۷ میلیون ریختن 

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 تیکر تولد یک سالگی  دختر نازم ❤️✨خونمان را غلیظ تر کرده ✨ زخممان را عریض تر کرده ⛈️سر به دنیای شاعری بردیم ✨ شعر ما را مریض تر کرده ⛈️       دختری که عاشق شعر و دنیای شاعریه🫢