2777
2789

روزی ۲ وعده حریره بادام میدم 

هر وعده ۱۱ قاشق 

یه هفتس شروع کردم ۶ ماهشه

نه اینکه همون لحظه بالا بیاره ها مثلا صبح قبل از خوردن حریره بالا میاره

با آرد برنج و نبات و بادام خیس خورده رنده شده درست میکنم بجای شیر از شیر خشک استفاده میکنم

شایدبه بادام حساسیت داره

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وعده غذایی رو فعلا کم کن تا هضم کنه بیچارهوعده غذایی رو بیشتر کن مثلا ۶ بار در روز روزی ۳ قاشق تا بت ...

عزیزم یبار درست کنم همونو ۶ وعده بدم؟ یا هربار باید جدید درست کنم؟

وعده غذایی رو فعلا کم کن تا هضم کنه بیچارهوعده غذایی رو بیشتر کن مثلا ۶ بار در روز روزی ۳ قاشق تا بت ...

البته قاشق مربا خوری منظورم بود

از روزی یه قشق مرباخوری شروع کردم هر روز یه مقدار زیاد کردم

شاید رفلاکس معده داره ببرش پیش دکتر

رفلاکس که داشت ولی رفلاکس پنهان بود تا توی گلوش میومد ولی بالا نمیاورد و دارو میخورد زیر نظر دکتره هر ماه میبریم چکاپ از وقتی غذا خور شده بالا میاره

لابد به معده اش نمیسازه چه اصراری داری یه چی دیگه بده

توی برگه ای که دکتر داده برای تغذیه نوشته با لعاب برنج فرتی و اینجور چیزا شروع کنم و بعد از یه هفته سوم و کم کم چیزای دیگه

2810