2777
2789

فقط سرشون داد میزنم خیلی عصبیم میکنن

مامانم به خاطر کوچیک ترین چیزا حرص میخوره و داد میزنه این رو منم تاثیر گذاشته و زود واکنش میدم به همچی خستم با اینکه جونمم میدم براش

چیکار کنم خشمم کنترل کنممم

مامان منم همینجوره ایقدم با خودش حرف میزنه اعصاب منم درگیر میشه 

بهتره از پیش مامانت بلند شي اون لحظه بری یه کار دیگه بکنی یا هم سریع برو آب بخور دهنت آب باشه نتونی حرف بزنی 😂💔

نفس عمیق بکش یه بالشت بردار توش جیغ بزن تو اتاقت خالی شي 

غصه نخورقصه نویس زندگیمون خداستخدا که برا بنده اش بد نمیخواد…♥️🧡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینکه به فکر افتادین و میدونین که باید باهاشون رفتار بهتری داشته باشین خیلی خوبه،برای کنترلم یه لحظه به نبودنشون فکر کنید اونطوری خیلی راحت تر میتونید رفتارتون باهاشونو بهتر کنید

کاربری متعلق به ۲ خواهر می باشد

گلم این نکات رو برا خودم نوشتن داخل سمینار کنترل خشم یه استادی میگفت، امیدوارم برات مفید باشه 

ورزش کردن مثل پیاده روی باعث میشه اعصاب آرومی داشته باشید

اعداد رو برعکس بشمارید 

نفس عمیق بکشید .

موسیقی های آرام و بی کلام باعث آرامش میشه 

نوشتن اتفاقاتی که در طول روز اتفاق افتاده میتونه باعث کاهش خشم بشه ، حرف هایی که تو دلتون بوده رو بنویسید و حسابی تخلیه شدین سر فرصت بخوندیش و ببنید با نگفتنش از چ اتفاقاتی جلوگیری کردین

از خونه بیرون برید وقتی بحثی پیش میاد و به خودتون و طرف مقابل فرصت بدید و سر فرصت گفت و گو کنید.

مانترا های ذهنی داشته باشید مثلا بگید من آرومم من خونسردم من ......ذهن تون رو کنترل کنید . بعضیا ذکر میگن و......

کتاب لطفا از این طرف