2777
2789

پشت کنکوری یا دوازدهم..

بهترینارو میگم .

زیست دوازدهم برای شروع خیلی سبز پایه .بعدش  پینوکیو و جامع ایکیو هم عالیه 

فیزیک دوازدهم نشرالگو پایه خیلی سبز .

شیمی خیلی سبز پایه ب پایه .و کتاب مسائل خیلی سبز .جامع ایکیو .

ریاضی جامع مهر و ماه جامع ایکیو ...

کتاب های موج آزمون هم تهیه گن خیلی خوبن .

آزمون هم قلمچی از همه بهتره .

موفق باشی 

یا رب تو مرا به نفس طناز مده▪︎◇▪︎.                               باهر چه ب جز تُست مرا ساز مده▪︎◇▪︎.                            من در تو گریزان شدم از فتنه ی خویش▪︎◇▪︎.                    من آنِ تو ام مرا ب من باز نده▪︎◇▪︎                                         🤍🦋°•●•°🦋🤍                                                                                                       ___________________________________________________ ناگهان خوابی مرا خواهد ربود                                             من تهی خواهم شد از فریاد درد..                                    __________________________________________________ همواره سعی کنید تا اتفاقات منفی را به مثبت تفسیر کنید (نیمه پُر لیوان را ببینید.)                                                               __________________________________________________.   نگرش مثبت باعث واکنش زنجیره‌ای از افکار، رویدادها و نتایج مثبت می‌شود.         _________________________________________________ ای ک مرا خوانده ای راه نشانم بده 🌸🌈در شب ظلمانیم ماه نشانم بده..✨️🌱