2777
2789
غلط کردن! خودشون هزار عیب و ایراد دارن! اونا بیشعور و بی فرهنگن تو توجه نکن و اجازه نده چرت و پرت بگ ...

اخه حرفشون باعث شده جلوی اونی مه دوست دارم و کراشم خجالت بکشم و بدون اعتماد به نفس باشم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

از قبل که بهتر میشه

اگه دکتر خوب دربیاره آره

اگه واقعا تصمیم داری عمل کنی دنبال وام باش تو همین پروسه هم دکتر خوب پیدا کن دیدی یدفعه قسمت شد عمل کردی 

ازدواجم چند بار بهم خورده خواهرانه دعا کنید ازدواجم جور بشه اگه میتونی برام صلوات بفرست🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بمن هم میگفتن حتی خواستگارهایی که می اومدن خونمون جلوی مامان و بابام دلمو میشکننمن پول داشتم عمل کنم ...

چرا مگه چی میکفتن

خودت نباید اجازه بدی دیگران این تاثیرو روت بزارن گلم

بینی توعه نه دیگران 

وظیفشم نفس کشیدنه عزیزم

زیبایی ام معیار خاصی نداره که بگی اره مثلا بینی کوچیک و سر بالا و بدون قوز پرفکته فقط

غیر این نه زشته 

وقتی بخوای سر نظر دیگران خودتو تغییر بدی 

نتیجه ش به مرور فرسوده ت میکنه 

الان بینی ته

فردا میشه هیکلت

بعد قدت 

بعد تیپت

خودتو دوست داشته باش 

همه نباید یه مدل باشن عزیزم

صبح میشه این شب 🌠
اگه دکتر خوب دربیاره آرهاگه واقعا تصمیم داری عمل کنی دنبال وام باش تو همین پروسه هم دکتر خوب پیدا کن ...

چرا دنبال وام؟؟

من از اینش میترسم که فاصله بین لب و بینیم زیاد شه ژل هم نمیتونم بزنم

چرا مگه چی میکفتن

مثلا یکی از خواستگارام خواهرش اومد به خواهرم گفت دماغ دادش من کوچک و خوشگل خواهر تو دماغش گنده😭 نمیدونی چقد دلمو میشکستن ولی خانوادم اجازه نمی‌داد عمل کنم 

چقد من تحقیر شدم چقد خرد شدم الان که ازدواج کردم ازدواجی که دلم نمیخواست و به زور بود همش پر از خشمم از آدم ها بدم میاد از همه 

افسرده شدم مریض شدم نابود شدم

فقط بخاطر یه جراحی ساده بینی که همه راحت انجام میدن

چرا دنبال وام؟؟من از اینش میترسم که فاصله بین لب و بینیم زیاد شه ژل هم نمیتونم بزنم

گفتی پولشو ندارم واسه همین وام رو گفتم

عزیزم به دکترت بگو نمیخوام فاصله لب و بینیم زیاد شه اونم همونطور میکنه نگران نباش

دکتر درست حسابی پیدا کنی خراب نمیشه

ازدواجم چند بار بهم خورده خواهرانه دعا کنید ازدواجم جور بشه اگه میتونی برام صلوات بفرست🩷
مثلا یکی از خواستگارام خواهرش اومد به خواهرم گفت دماغ دادش من کوچک و خوشگل خواهر تو دماغش گنده😭 نمی ...

منم اجازه نمیدن عمل کنم اکثرن بهم میگن عمل کن

2810