2777
2789
عنوان

چرا بعضیا بی دلیل باهامون مشکل دارن 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 32 پست
شایدچهره ت یاده یکی میندازتش.یا مقایسه میشه باهات.دلیل زیاده

یکی دو دفعه حس کردم عزم تقلید میکرد مثلا نوع سیو مخاطب و استوریاش😂

چجوری مقایسه میشه باهام

دختره همسن خودمه

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

با منم چندین نفر همینجورین

والا بعضی موقع ها به خودم شک میکنم . نکنه قیافه یا رفتارم مشکل داره خودم متوجه نیستم.

البته بعضیا هم با اینکه منو نمی شناسن و فقط دو سه بار دیدن چنان گرم و صمیمی هستن که انگار سالهاست منو میشناسن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کسی ک بی دلیل مشکل داره با کسی یعنی حسوده نمیتونه جای طرف باشه داره از حسودی میمیره

واقعا؟؟

چرا حسودی میکنه؟؟

بینیم بزرگه ولی چرا بهم گفت اینو

پس شک نکن همینه.همسنم هستین دیگ بدتر

چیه دلیل به نظرت عزیزم

اخه من اونو سه بار بیشتر ندیدم اونم باهاش معاشرتی نداشتم فقط خالش عروس عموی بابامه

چیه دلیل به نظرت عزیزماخه من اونو سه بار بیشتر ندیدم اونم باهاش معاشرتی نداشتم فقط خالش عروس عموی با ...

شایدازتو پیشش تعریف کردن کلا یه خصوصیاتی درتو دیده ک دوس داره داشته باشه.مثلاظاهرتیپ سواد خانواده و...

خوشگلی؟پولداری؟شغل خوبی داری؟یا رشته بهتری درس خوندی؟شوهرت خوبه؟خانواده بهتری ازش داری؟خودت دنبال جو ...

خوشگل هستم فکر میکنم ولی اون احمق اعتماد به نفسمو صفر کرد با بینیم

تیپم خوبه اره بابام پولداره بابای نامزدمم پولداره

کلا ازش سر ترم

ولی من که فامیل خیلی دورشم چرا ازم عقده داره 

حسادت و تمامی ضرب‌المثلی هست ک میگه تا 🍑ی نسوزد دهانی باز نشود

من همونیم که ازش می‌ترسیدم🩸!من همونیم که لبخندشو چاقو تراشید🗡!من همونیم که هنوز میگم همه دخترا عروسکن ولی من آنابلم !من همونیم که هرروز صبح وقتی پاهام زمین رو لمس میکنه شیطان میگه:اوه لعنتی باز بیدار شد !من همونیم که هنوز میگم اگر نزنی میزننت🩸!من همونیم که از کوچه بیشتر از مدرسه یاد گرفتم🪦!من همونیم که برای هیچ احدی زانو نمیزنم حتی اگر تمام مردم جهان رو زانوهاشون راه برن🪓🩸!من همونیم که رنجیدم ولی تهش خیلی شیک خندیدم😏!من همونیم که هنوز میگم: یادم نمیره هیچوقت قهقهه هاتون کاری کنم برسه روز مرگ خنده هاتون  .آهااااای لنگی من استقلالی هستمااااا😏💙.من همونیم که اگه یه رقیق واقعی داشته باشم هزارتا فداکاری براش میکنم ولی واااای به روزی که بهم خیانت کنه 🪓🩸.من همونیم که هنوزم میگم:از خودم خیلیییی خوشم میاد چون خیلیا دوست دارن سر به تنم نباشه🤪🔪 . من همونیم که هنوزم میگم:هرچی از من فهمیدی دروغه🥺من بدتر از این حرفام  .   15 سال و نیمَمِهههههه🧨                            ♠️ HTX♠️            
والا بعضی موقع ها به خودم شک میکنم . نکنه قیافه یا رفتارم مشکل داره خودم متوجه نیستم. البته بعضیا هم ...

منم همینطوریم به خدا

نمیدونم دلیل کارشون چیه عقده ایی ها

شایدازتو پیشش تعریف کردن کلا یه خصوصیاتی درتو دیده ک دوس داره داشته باشه.مثلاظاهرتیپ سواد خانواده و. ...

شایدم همینطوری باشه

اگه ادم به کسی حسادت کنه مسخرش میکنه؟؟

صددرصد.ازهرموقعیتی استفاده میکنه واسه تخریب.هممون حس حسادت روداریم ولی خیلیا نمیتونن کنترل کنن

به نظرت کار درستی کردم بلاکش کردم 

منم یکی از نقصای صورتشو بعش گفتم 

اگه دیدمش چکار کنم؟

به نظرت کار درستی کردم بلاکش کردم منم یکی از نقصای صورتشو بعش گفتم اگه دیدمش چکار کنم؟

وفتی رومخته بلاک کردن بهترین کاره.دیدیش بی تفاوت باش محل نده.بی محلی خیلی طرفوحرصی میکنه

وفتی رومخته بلاک کردن بهترین کاره.دیدیش بی تفاوت باش محل نده.بی محلی خیلی طرفوحرصی میکنه

مرسی گلم واس راهنمایی هات💞

خوشگل هستم فکر میکنم ولی اون احمق اعتماد به نفسمو صفر کرد با بینیمتیپم خوبه اره بابام پولداره بابای ...

فرقی نمیکنه

شما ک فامیلی

بعضیا اگه صد پشت غریبه هم ازشون سر تر باشه از حسادت ج..ر میخورن😂

2810