2777
2789
عامل تحریک هورمون؟!پس چرا در حالت عادی روزانه هورمونای عقش‌مون فعال نمی‌شه؟!

ترشح هورمون عشق قطع نمیشه

تو واسه درست کردن آتیش گرما میخوای

گرما تامین بشه حله دیگه، این هورمونه یه جور دهنتو سرویس میکنه حس میکنی از عشق میخوای بمیری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترشح هورمون عشق قطع نمیشهتو واسه درست کردن آتیش گرما میخوایگرما تامین بشه حله دیگه، این هورمونه یه ج ...

خب پس چرا وقتی یکیو می‌بینیم این‌طوری می‌شیم؟!

مثلاً تو حالت عادی روزانه این‌جوری نیستیم

منظورم این بود

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

ترشح هورمون عشق قطع نمیشهتو واسه درست کردن آتیش گرما میخوایگرما تامین بشه حله دیگه، این هورمونه یه ج ...

دقیقا گاه وقتا میخام بلندشم برقصم جار بزنم ک من عاشق این تولم  

وای دقیقا آخه چرا 😐

سنت کمه

۲۵، ۳۰ رو رد کنی متعادل میشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب پس چرا وقتی یکیو می‌بینیم این‌طوری می‌شیم؟!مثلاً تو حالت عادی روزانه این‌جوری نیستیممنظورم این بو ...

خب کسی که تو بهش علاقه مند میخوای بشی یه سری فاکتور هایی داره

بقال سر کوچه که هورمون عشقتو فعال نمیکنه

روی یه نفر حس جنسی و عشقی داری اصن بدنت دلش میخواد طبق قانون بقا با لین آدم تولید مثل کنه

واسه همین این اتفاق برات میفته

برام مهم نیست من عاشقم و همیشه هم عاشق می مونم قرار با عشق ازدواج کنم

من مگه گفتم نباش؟😐

شوهرت کورده نه ؟؟شوهر منم کورده همینو میگه البته وقتی ابراز علاقه می‌کنه

آره 

یا مثلا نازار ام میگه بهم ولی خب این کلمه رو ما توی زبان خودمون ام داریم ک همون معنای کوردیش که میشه نازنین و عزیز و پُر ناز و لطیف رو معنی میده

چون اسمم نازنین بجاش صدام می‌کنه اکثر اوقات نازار✨❤️

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
خب کسی که تو بهش علاقه مند میخوای بشی یه سری فاکتور هایی دارهبقال سر کوچه که هورمون عشقتو فعال نمیکن ...

خب همونی که اون آپشنا رو داره چیش باعث فعال شدن هورمونای عشقیت می‌شه؟!

چی باعث می‌شه که اونا ترشح بشن...

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

اسی یه شعر توی بیوم نوشتم 

نازنین دلبری ناز بکن تا ایتری 

اینوهم شوهرم واسم میخونه یه آهنگ لری هستش 

منم به زبون خودمون بهش ابراز علاقه میکنم بیشتر اینجوری لذت بخش تره البته خودش بهم گفته اینو ک براش جذابه

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›
خب همونی که اون آپشنا رو داره چیش باعث فعال شدن هورمونای عشقیت می‌شه؟!چی باعث می‌شه که اونا ترشح بشن ...

معیار هایی که یه زن یا مرد از جنس مخالف ایده آلش داره

اندام، هوش، زیبایی، صدای خوب، حرف زدن خوب، نهربانی، خوش اخلاقی

حتی مثلا توی زمان غارنشینی هر مردی وحشی تر و تندخو تر بوده شکارای بهتر و بزرگتر مال اون بوده، این توی تکامل بعضی از ماها هنوز هست مثلا از مرد جدی خوششون میاد یه عده خانوما نه آدمی که رفتار سبکی داره

و چیزای از این دست

یه سریاش غریزیه

یه سریاش اکتسابیه و توسط رسانه ها برای ما شده فاکتور و معیار

می گی متعادل می شه می گم نشدم نشد مهم نیست خودم جواب خودم رو دارم میدم بی خیال رد دادم 😐😂😂😂

نگفتم عشقت از بین میره

شیفتگیت از بین میره