2777
2789
عنوان

پسر دارا ک ختنه کردین لطفا بگین🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 55 پست
میگن تو سن کم انجام بدی سایزش بعدها تو سن رشد و ۹ ۱۰ سالگی کوچیک میشه. ادم نمیدونه چیکار کنه

پسرمن ۴۰ روزش نشده بود انجام دادم الان ۷ ۸ ساله شرمنده ها اصلا کوچیک نیست😂 بزرگی کوچیکی به ژنتیک بچس مثل قد ،یه پوست اضافه تاثیری تو سایز نداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون دیگه. مادرم اینا میگن ان شالله دنیا اومد تا ۴۰ روزگی ختنه کن. اینجا ی عده میگن نکن درست نیست و ...

ن همون حرف مارتو گوش بده. بزار بچه ۴۰ روزش شد ببر پیش متخصص اورولوژی تایید کنید بعد ختنه کن.بچه ب دست و پا زدن بیوفته سخته ختنه کردنش

میگن تو سن کم انجام بدی سایزش بعدها تو سن رشد و ۹ ۱۰ سالگی کوچیک میشه. ادم نمیدونه چیکار کنه

والا روزی ک زایمان  کردم همه بچه هاشون همون روز ختنه میکردن

روزی هم پسرمو بردم  واسه ختنه اینقدر شلوغ بود 

تو سن پایین انجام بده ک دردش قابل تحمل تر باشه براش

پسرمن ۴۰ روزش نشده بود انجام دادم الان ۷ ۸ ساله شرمنده ها اصلا کوچیک نیست😂 بزرگی کوچیکی به ژنتیک بچ ...

خدا حفظش کنه

همون دیگه بخدا.

ی جوری میگن انگار بردن سایز کوچیک کردن شوهرمم میگه استرس نداشته باش پوست روشو برمیدارن. 

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
ن همون حرف مارتو گوش بده. بزار بچه ۴۰ روزش شد ببر پیش متخصص اورولوژی تایید کنید بعد ختنه کن.بچه ب دس ...

ممنون گلم

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
والا روزی ک زایمان کردم همه بچه هاشون همون روز ختنه میکردنروزی هم پسرمو بردم واسه ختنه اینقدر شلوغ ...

یعنی بیمارستان دولتی هم انجام میده؟؟ روز اول تولد؟؟

عزیزم توروخدا چن دقیقه طول کشید ختته کردنش

از وقتی بردن داخل تا بدن بغلم کلا کمتر از ۱۰ دقه سر جم

بعدش بلافاصله شیرش دادم و ساکت شد اصلا اذیت نشد کافیه ی بار جیش کنه دیگه خوب میشه از نظر سایرش تم ببخشید سرمنده الان ۶ سالشه ولی صبح که بیدار میشه همچین کوچیک هم نیست 😓

دولتیو نمیدونم،از قبل بپرس من خودم نیمه خصوصی بودم من بچم زردی داشت وگرنه همون انجام میدادم

ممنون گلم. ان شالله ک تنش سلامت باشه و عاقبت بخیر بشه

2810