2777
2789

تسلیت میگم. سعی کن استراحت و تغذیه مناسب داشته باشی. و تنها تو خونه نباشی.‌

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

منم ۵ساله نتونستم کنار بیام همش صداش توگوشمه انگار ک صدام میکنه یدفه میزنم زیرگریه حتی موقعی ک بایدشاد باشم نمیشه ک نمیشه یهو دارم میرم خرید یا دارم بچمو میخابونم صورتم خیس اشک میشه بابام خیلی مظلوم بود دلش براش تنگ شده خیلی😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منوخواهرم خیلی بی پناه شدیم ولی اوایل تایکسال هرماه دونفری دوتاختم قران براش میکردیم الان چون بچه کوچیک دارم سختمه مثل قبل براش قران بخونم ولی صلوات یا ایت الکرسی سوره هایی ک حفظم براش میخونم بعدم عکسشومیبوسم اینجوری حالم یه کوچولوبهترمیشه خواهرم الان ۵ساله هرروز یه حزب براش میخونه فقط اینجوری میشه یکم آرامش پیداکرد واگرنه هیچی فایده نداره بعضی وقتا ک تو نی نی سایت میبینم آرزوی مرگ باباشونو بعضیا دارن شاید کارم بد باشه ولی میگم خدایا کاش بابای اینا مرده بود بابای من ک انقد خوب بودنبایدمیرفت😭

منم ۵ساله نتونستم کنار بیام همش صداش توگوشمه انگار ک صدام میکنه یدفه میزنم زیرگریه حتی موقعی ک بایدش ...

روحش شاد چند سالش بود وقتی فوت کرد؟بچه کوچیک داشتن؟

پدر خودم ۴۸ سال داشت و داداشم که بچه کوچیکه ۱۲ سالشه 

شب با روی خوش رفته بخوابه و صبح مامانم رفته رو سرش دیده بیدار نمیشه و ایست قلبی کرده ...

و منی که غریب و تو شهر دیگه بودم و خبر مرگ بابامو شنیدم...

منوخواهرم خیلی بی پناه شدیم ولی اوایل تایکسال هرماه دونفری دوتاختم قران براش میکردیم الان چون بچه کو ...

بابای من خیلی خیلی مظلوم بود خیلی هم تو زندگی سختی کشید یاد سختیاش میوفتم دوست دارم نفر بعدی من باشم که بمیرم

روحش شاد چند سالش بود وقتی فوت کرد؟بچه کوچیک داشتن؟پدر خودم ۴۸ سال داشت و داداشم که بچه کوچیکه ۱۲ سا ...

بابای من ۲۷ فوت شد:))))💔💔💔

فقط 37 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا ۱۵ فروردین نیستم  سایت خدافسسس👋🏻❤ این کاربر از تاریخ ۱۴۰۳/08/14 قرارِهفته ای یک بار بیاد سایت🌱 میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ؟!🌱 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 این روزا حالم خیلی خوب نیست دعا کنید برام🫂

روحش شاد چند سالش بود وقتی فوت کرد؟بچه کوچیک داشتن؟پدر خودم ۴۸ سال داشت و داداشم که بچه کوچیکه ۱۲ سا ...

نه بچه کوچیک نداریم ولی داداشم مجرده هنوز ازدواج نکرده بابای منم دقیقا توخواب فوت کرد صبح بیدارنشد فقطم بخاطر اشتباه پزشکی روز قبلش بیمارستان بود بعدا ازبیمارستان دکترخودش تماس گرفت گفت نباید اون دکتره شیف کثافت مرخصش میکرد اکسیژن خونش پایین بود ولی دیگه این حرفا چه فایده ای داشت شکایتم میکردیم با همون پارتی ک یه الاغ شده دکتر میپیچوندن میرفت