m122e مدیر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 703 عنوان لیست لوازم خوابگاه | مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 223 پست من لیستو میذارم هر چی بنظرتون اضافه بود بگین خط بزنم هر چی کم بود بگین اضافه کنم 1403/06/03 | 14:31 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m122e مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 703 سشوار و شونه مخصوصش از همه چیز واجب تره+ ملحفه و پتو و بالش سبک. انواع هدست و گوش گیر و چشم بند خواب ... تشکرات فراوان خیلی بدرد بخور بودن💖
مولورین عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 2699 این همه وسیله جا نمیشه تو اتاق ک ۵ نفر دیگه هم توش هستن بعدم افسرده میشی خوابگاه بیرون نمیری ک بخوای لباس ببری این همه😂
m122e مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 703 اینا رو بزاری رو هم کلا یه ساک هم نمیشه ...خوبه ولی حوله دست پا دیگه چه صیغه ای همون یکی کافیه ..مو ... نخود لوبیا ماش لپه برنجماکارونی سویا سبزی قورمه و اشلیمو عمانیادویه زردچوبه نمک فلفل روغن دیگه چی اضافه کنم؟
دخی_کاپیتان_پرواز عضویت: 1400/02/29 تعداد پست: 7023 مقنعه یدونه مشکی کافیهاین همه لباس کجا میخوای جا کنی؟؟این همه اخه کفش عزیزم؟؟قاشق و چنگال و کارد و یک قابلمه و ماهیتابه کوچیک و لیوان و فلاسک و دو سه تا تیکه ظرف و ظروف اینا لازمهخوراکی هم فعلا چای کیسه ای و روغن مایع با خودت ببر خدایا دوستت دارمممم ❣❣
m122e مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 703 روابط عاطفی توی دانشگاه معمولا کوتاهن خدانکنه کسی بفهمه همه دانشکده یه جوری میشن معمولا دوام طولانی ... اوه اوه😕😂
شبهای،روشن عضویت: 1398/06/26 تعداد پست: 728 یه تابه تفلون کوچیکدو دست ملحفه برای تختتیه دمپایی( روش علامت بزن قاطی نشه)روی قاشق و همه ظروف آشپزخونت علامت بزنیه پارچه بردار اگر فرش کف اتاق هست بندازی رو فرش رو اون بشینی وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...
_دختر_شیرازی_ عضویت: 1400/06/20 تعداد پست: 7649 نخود لوبیا ماش لپه برنجماکارونی سویا سبزی قورمه و اشلیمو عمانیادویه زردچوبه نمک فلفل روغن دیگه چی اض ... مدت موندنت توی خوابگاه چقدره؟تا خونه چقدر فاصله داری؟
شکوفه1403 عضویت: 1403/03/10 تعداد پست: 1186 نخود لوبیا ماش لپه برنجماکارونی سویا سبزی قورمه و اشلیمو عمانیادویه زردچوبه نمک فلفل روغن دیگه چی اض ... شکر رو قند نمیبری یااهلش نیستی
m122e مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 703 این همه وسیله جا نمیشه تو اتاق ک ۵ نفر دیگه هم توش هستن بعدم افسرده میشی خوابگاه بیرون نمیری ک بخوای ... اره دیگه بچها گفتن لباسا رو کلا باید ۳ تا مانتو شلوار بخرم ک هم بیرون بپوشم هم دانشگاه مقنعه یه دونه مشکی دو جفت کتونی یکی کالجاز بلوز شلوارا هم کم میکنم
مولورین عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 2699 اره دیگه بچها گفتن لباسا رو کلا باید ۳ تا مانتو شلوار بخرم ک هم بیرون بپوشم هم دانشگاه مقنعه یه دونه ... اره تصور رمانی هم نداشته باش از دانشگاه خیلی افتضاحه 😂😂
m122e مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 703 مدت موندنت توی خوابگاه چقدره؟تا خونه چقدر فاصله داری؟ احتمالا ۹ ماه بعد رفتنم برگردم هم هزینه رفتو امدمو باید بذارم رو چیزای مهم تر هم اینکه میخام این فاصله گرفتنه منو از اون دختر لوس نونور به یه دختر مستقل تبدیل کنهخودم خراسان رضوی میشینم و احتمالا اردبیل برم
m122e مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 703 شکر رو قند نمیبری یااهلش نیستی ب شدت معتاد قهوه شده بودم مخصوصا دوره امتحانام با اینکه حساسیت داشتم مجبور بودم بخورم ک بیدار نگهم داره😂بگذریم ک بعدش همش تو دسشویی بودم🤣🤣💔الان دو ماهه کلا چای و قهوه و قند و شکرو ترک کردم😕
m122e مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 703 اره تصور رمانی هم نداشته باش از دانشگاه خیلی افتضاحه 😂😂 وجدانا نترسونین دیگه🤣😂😂من کلا تصورم دقیقا همین تصور رمانی از دانشگاه بودالان میگن خابگاه جا نداری لباس بذاری وسایل شخصیتو استفاده میکنن زود باید از حموم بیای بیرون غذای سلف خوب نیس وقت گشتو گذار نداریپس من ب چ امیدی دارم این همه برنامه ریزی میکنم🤣🤣💔
m122e مدیر استارتر عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 703 اره تصور رمانی هم نداشته باش از دانشگاه خیلی افتضاحه 😂😂 حالا این افتضاح بودنو از چ نظر گفتی😂💔