2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میخای چاق بشی نیم ساعت قبل از نهار و نیم ساعت قبل از شام یه قاشق غذاخوری پودر جوانه گندم و تو یه ...

تو آب سرد یا گرم؟ 

بعد از اینکه قطع کنم مصرفش رو مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی وزن کم نمیکنم؟ 

بعد چه مارکی بخرم خوبه؟ 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
تو آب سرد یا گرم؟ بعد از اینکه قطع کنم مصرفش رو مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی وزن کم نمیکنم؟ بعد چه مارکی بخ ...

فرقی نمیکنه

من وقتایی ک تشنمه از اب سرد استفاده میکنم

ولی همون اب ولرم رو به سرد درستشه

فرقی نمیکنهمن وقتایی ک تشنمه از اب سرد استفاده میکنمولی همون اب ولرم رو به سرد درستشه

مرسی عزیزم 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
نمیدونم من چرا پس لباسای بیرون و دانشگام یکیه 🤔

حس میکنم دانشگاه باید رسمی بپوشم تا توی دید نباشم 

ولی بیرون رسمی پوشیدن دوس ندارم

البته این لیست خیلی رویایی چیده شده به احتمال زیاد با توجه به بودجه ام باید همین کاری ک شما کردی رو انجام بدم😂💔

مارک هم مارک خاصی نداره عطاریا فله ای میفروشن

ممنون🤍

حس میکنم دانشگاه باید رسمی بپوشم تا توی دید نباشم ولی بیرون رسمی پوشیدن دوس ندارمالبته این لیست خیلی ...

دانشگاه تو چشم بودن نبودن اصلا مهم نیست 

فقط خیلی به کسی نباید رو داد 

همه چون تازه از جو کنکور بیرون اومدن چرت و پرت زیاد میگن 

ظاهرا یه لیست مواد غذایی هم باید بنویسم😁

ببین من مثلا تهران بودم 

هزینه هاش از شهرستان گرون تر بود 

برا همین از شهر خودمون ی سری چیزا رو میبردم 

ولی اگ شهری ک میری قیمتا با شهر خودتون یکیه میتونی هرچی کم داشتی اونجا بگیری 

دانشگاه تو چشم بودن نبودن اصلا مهم نیست فقط خیلی به کسی نباید رو داد همه چون تازه از جو کنکور بیرون ...

😂😂😂

من تا سال دوم سوم سعی میکنم با کسی صمیمی نشم چه تو دانشگاه چه تو خوابگاه

2810