2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ندارم گلم😂😂ولی قراره بخرم واسه خوابگاه😂😂این ۳ سال چون درس داشتم لباس اصلا نخریدمکلا یه مانتو شلو ...

عه پس توهم مثل منی😂

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
رنگهای خنثی مثل مشکی ، کرم ، طوسی اول بپوش ببین دوست داری یا نه به نظر من خوبه یه ذره آزاد هستن لاغر ...

باشه عزیزم 

مرسی

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
دانشگاه یکمم رسمی طور باشه چون نمیخوام هی بخرم

همین مدل دوم ک دوستمون فرستاد اوکیه

بچه های دانشگاه ما معمولا این مدل رو میپوشن 

یا مانتو و شلوار رسمی

البته ما فرهنگیانیم

بیشتر بستگی ب جَو دانشگاهی ک میری داره

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
من اگر دانشجو بودم این دوتا مدل می‌گرفتم البته سلیقه ای

قشنگن 

ولی من لاغرم 

ماشاءالله این مدله پر پستی بلندیه 🤣تو تنش قشنگ میشینه

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
وسایل ارایشی بهداشتیدستمال کاغذیدستمال توالتدستمال جیبینوار بهداشتیمسواکخمیردندوننخ دندونمایع دستشوی ...

دستمال جیبی!همون دستمال معمولی تابزن بزارجیبت 

بعدچراابرسان وحوله ومرطوب کننده چندتاست؟ماازهرکدوم یکی داشتیم😅

وسایل ارایشی بهداشتیدستمال کاغذیدستمال توالتدستمال جیبینوار بهداشتیمسواکخمیردندوننخ دندونمایع دستشوی ...

چند وقت به چند وقت مگ میخوای بری خونه

اصلا کف حمام خوابگاه نشینی 

یه دوش بگیر در بیار سنگ پا میخوای چی کار اخه

مایع دستشویی هم نمیخواد خود خوابگاه تامین میکنه

پس ظرف و ظروف چی اونا بیشتر از همه به کار میان 

غذای سلف خوب نیست 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
لیست لباسا۳ تا مانتو رسمی واسه دانشگاه۳ تا شلوار واسه مانتو رسمیا۳ تا مقنعه۳ تا مانتو واسه بیرون۳ تا ...

خوابگاه اون قدر ها هم‌ جا نداره ها این همه لباس کجا میخوای جا بدی

مجبوری تا کنی تو چمدون 

اتو هم ببر

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
بنظرم ببره باهاش بهتره چون وقتی بره اونجا به اندازه کافی خرجش زیاد میشه مثه جزوه ،کتاب ، هزینه رفت ا ...

اره دقیقا منم واسه همین میخام همه چیزو از همینجا بخرم 

حس میکنم نمیتونم همون اول برم خرید تو شهر دیگهیکی دو هفته ای از موندنم بگذره بعد رفتو امد شاید برام ...

شهر دیگ انقدر مستقلت میکنه ک مات میمونی

دو روز فقط بری بعد می بینی دیگ همه جارو بلدی

من ک یه ماهه تا جاهایی ک فقط بومی ها بلد بودن پیدا کردم

2810