2777
2789
حس میکنم نمیتونم همون اول برم خرید تو شهر دیگهیکی دو هفته ای از موندنم بگذره بعد رفتو امد شاید برام ...

اینم حرفیه.من الان ک ۲۵سالمه و سرکار میرم اینور انور گشتم برام دیگ تا حدودی عادی شده خرید.ولی سن شما بودم نه چون منم تا دانشگاه تنها جایی نرفتم..مثل بعضی ها ک‌مسافرت بدون خانواده براش عادیه برای من پر از ترس و سوال🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازه امسال میخوام برم نمیدونم لباس چی بخرم که مناسب باشه نمیخوام کوتاه یا جلو باز یا تنگ یا بیش ا ...

لباس برای داخل خوابگاه یا دانشگاه میخوای

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
من تازه امسال میخوام برم نمیدونم لباس چی بخرم که مناسب باشه نمیخوام کوتاه یا جلو باز یا تنگ یا بیش ا ...

یه شلوار بگ با یه شومیز ساده به وجب زیر باسن اوکیع 

بعد برو ببین بقیه چی پوشیدن راحت تر خرید کن

موفق باشین😍

سلامت باشید 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
خوشبحالت ک اینقد لباس و شلوار و کفش داری😂من ۳ ساله میرم دانشگاه اینقد لباس و کفش ندارم😂

ندارم گلم😂😂

ولی قراره بخرم واسه خوابگاه😂😂

این ۳ سال چون درس داشتم لباس اصلا نخریدم

کلا یه مانتو شلوار بیرون دارم و ی جفت کفش ک از مدرسه و همه جا میپوشمش😂😂

لباس برای داخل خوابگاه یا دانشگاه میخوای

دانشگاه 

یکمم رسمی طور باشه چون نمیخوام هی بخرم 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
یه شلوار بگ با یه شومیز ساده به وجب زیر باسن اوکیع بعد برو ببین بقیه چی پوشیدن راحت تر خرید کن

چه رنگی باشن؟ 

من لاغرم خیلی، شومیز بد نمیشه تو تنم؟ 

2810