2777
2789
من آزاد میخوام برم نمیخوام تو چشم باشم

همون مانتو ساده و بلند ک اکثرا تو پیجا میزارن 

خیلیی قشنگ و مناسبه 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

در مورد ظروفم 

۲ تا قاشق 

۲ تا چنگال 

۲ تا چاقو 

۲ تا بشقاب

یه قابلمه کوچیک یه قابلمه متوسط 

۲ تا لیوان

یه فلاسک 

یه شیکر 

۲ تا نمکدون یکی واسه فلفل یکی نمک 

اتو 

همینا کافیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابرسان دستو به صورتم نمیشه بزنم پوستم حساسهابرسان صورتم ب دست نمیشه بزنم زود تموم میشه😂😂😂یه حوله ...

ابلفضل من یه مرطوب کننده داشتم به دست وصورت مشرک میزدم تازه تخت کناریم ازش استفاده میکردبعدحوله صورت نداشتیم صورتمونومیشستیم اگه خیلی حال داشتیم بادستمال خشک میکردم وگرنه باهمون لباس تنمون کافی بود😂

حموم ام کلایه حوله کوچیک داشتم باهمون تن راخشک کرده به دورکله میپیچاندیم بعدم موهاروول میکردم باهواخشک شن😂تازه اینابراپارسال که من خوابگاه بودم 

ابلفضل من یه مرطوب کننده داشتم به دست وصورت مشرک میزدم تازه تخت کناریم ازش استفاده میکردبعدحوله صورت ...

عالی😂😂😂😂

شاید منم در مورد حوله همین کارو کردم

تو منییییی🤣🤣🤣

ممن خیلی داغونم 

قد بلند وزن پایین 🥲

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
همون مانتو ساده و بلند ک اکثرا تو پیجا میزارن خیلیی قشنگ و مناسبه

میدونم ولی باید قشنگ تو تن هم بشینه 

میترسم بد شه مسخره شم 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤
منم مث خودتم🚶‍♀️قدم ۱۵۸ وزنم ۴۷تو چندی؟

من باورت میشه حتی نمیدونم چند کیلو ام 

آخرین بار قدم 173 بود 

قدت خوبهههههههههههه ک

چه فایده وقتی لاغر ام 

البته غذای خوب و چاق کننده نمیخورم که وزن بگیرم

چه فایده وقتی لاغر ام البته غذای خوب و چاق کننده نمیخورم که وزن بگیرم

اگه میخای چاق بشی نیم ساعت قبل از نهار و نیم ساعت قبل از شام یه قاشق غذاخوری پودر جوانه گندم و تو یه لیوان شیر یا اب یا ابمیوه حل کن بخور 

پودر جوانه گندمو از عطاری میشه خرید 

دقت کن ک به جای پودر جوانه گندم اشتباهی هفت جوانه نخری

هم خیلی چاق میکنه هم بعد مصرف دارو لاغر نمیشی هم کلی خواص دیگه مثل جلوگیری از پوکی استخوان و افزایش  کلسیم و ویتامین داره

۹ ماه به ۹ ماه میام ک خونوادم دلشون تنگ شه😂😂😂ولی جدای شوخی نمیتونم زیاد هزینه رفتو امد بپردازم مج ...

برو شهر نزدیک تر زود به زود بری

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
برو شهر نزدیک تر زود به زود بری

شهرای نزدیکمون جوین و جغتای و باخرز و تایباد و بردسکن و ... است 

خراسان رضوی دانشگاه علوم پزشکی زیاد نداره

ظرفیت قبولیاشم زیاد نیس

امسال اگه خدا بخاد دانشجو میشمهنوز نمیدونم چی بخرم

اهااا منم ترم سومم ولی همچنان نمیدونم چی بخرم که هم راحت باشه هم رسمی😂💔

نظرت مخالفه ریپلای نکن اگر دیدی جواب ندادم بدون باب میلم نبوده حرفت و مجبور نیستم وقتم رو هدر بدم 💕

2810