دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
لیست لباسا۳ تا مانتو رسمی واسه دانشگاه۳ تا شلوار واسه مانتو رسمیا۳ تا مقنعه۳ تا مانتو واسه بیرون۳ تا ...
خوابگاه اون قدر ها هم جا نداره ها این همه لباس کجا میخوای جا بدی
مجبوری تا کنی تو چمدون
اتو هم ببر
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
حس میکنم نمیتونم همون اول برم خرید تو شهر دیگهیکی دو هفته ای از موندنم بگذره بعد رفتو امد شاید برام ...
شهر دیگ انقدر مستقلت میکنه ک مات میمونی
دو روز فقط بری بعد می بینی دیگ همه جارو بلدی
من ک یه ماهه تا جاهایی ک فقط بومی ها بلد بودن پیدا کردم