2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا ۹ ماه بعد رفتنم برگردم هم هزینه رفتو امدمو باید بذارم رو چیزای مهم تر هم اینکه میخام این فاص ...

اولش زودتر برمیگردی

۹ ماه یعنی دو ترم؟ اصلا نمیتونی ! مگه میشه عید و تعطیلات بین دو ترم خونه نری؟

واسه لیست وسایل

این همه حبوبات واسه چیه؟

دو مدل ببر واسه دو تا غذا. بعدا با دوستات میری خرید . یا سری بعد از خونه میبری

مقنعه ۳ تا ؟ یه دونه مشکی کافیه

اینهمه مانتو و شال؟ یه دونه ببر واسه بیرون؛ ۲-۳ تا هم دانشگاه ؛ همونا رو هم میتونی بیرون بپوشی. مانتوهایی انتخاب کن که مثلا ۲ تا مانتو رو بتونی با یه شلوار بپوشی . دیگه هر دست جدا جدا کامل لباس نخواد

شال و روسری توی خوابگاه نمیخواد. حالا خیلی حساسی همون شال بیرون رو توی خوابگاه بپوش

کفش؛ یکی کتونی مشکی یه کتونی سفید یا رنگی؛ و یه مدل کفش دیگه

چندتا حوله نمیخواد. یه حوله تن‌پوش ببر . یا یه حوله استخری.  اگه خیلی به حوله دست خشک کردن عادت داری یه دونه خیلی کوچک ببر (ولی اونجا بخاطر اینکه آلوده میشه و جای نگهداری کمه استفاده ازش سخته)

ملحفه و بالش و پتو ببر

قمقمه یا تراول ماگ هم خوبه

سوزن و نخ

سه راهی برق

لباس زیر و جوراب تعداد زیاد

آینه

دمپایی هم توی محیط خوابگاه و هم توی اتاق (اگه حساسی یا عادت داری)

سلام عزیزم ، من یک ترم خوابگاه بودم اصلا از جو خوابگاه راضی نبودم واقعا بد بود رفتم آپارتمان اجاره کردم نزدیک دانشگاه ام ، برای خوابگاه زیاد وسیله همراه خودت نبر ، چون یک کمد کوچیک داری و نصف فضای زیر تخت خواب رو ، سبک سفر کن اذیت میشی ... ، چون خراسانی هستی حتما شهرهای که پارس هستند دانشگاه برو ، دوست های من اذیت شدن 

اولش زودتر برمیگردی۹ ماه یعنی دو ترم؟ اصلا نمیتونی ! مگه میشه عید و تعطیلات بین دو ترم خونه نری؟واسه ...

بمن باشه نمیخام برم اصلا

ولی سعی میکنم از ۹ ماه زود تر نیام ک کم کم عادت کنم به تنهایی 

سلام عزیزم ، من یک ترم خوابگاه بودم اصلا از جو خوابگاه راضی نبودم واقعا بد بود رفتم آپارتمان اجاره ک ...

سلام گلم 

منظورتون از شهر هایی ک پارس هستن چیه؟

چرا از خوابگاه راضی نبودین؟

خونه رو تنهایی اجاره کردین یا با کسی از هم دانشگاهی ها بود؟

هزینه اجاره خونه زیاد نمیشه؟

بمن باشه نمیخام برم اصلاولی سعی میکنم از ۹ ماه زود تر نیام ک کم کم عادت کنم به تنهایی

عجله نکن

۴ سال وقت داری واسه استقلال

۴ سال وقت داری عادت کنی

اینکه همون اول ۹ ماه برنگردی خیلی فایده ای نداره. جز اینکه طرف رو افسرده و دلتنگ میکنه.

حالا خودت جدا میشی از خانواده متوجه میشی

میدونم ولی باید قشنگ تو تن هم بشینه میترسم بد شه مسخره شم

خب حضوری برو تو شهرتون بخر سفارش نده 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
بمن باشه نمیخام برم اصلاولی سعی میکنم از ۹ ماه زود تر نیام ک کم کم عادت کنم به تنهایی

حتماااا تا ۹ ماه برنمیگردی😂😂😂 

اولا عید ک فک کنم همه خوابگاه ها تعطیل باشه دوما سر ی ماه نرسیده دلتنگ میشی میخوای برگردی ببین کی بهت گفتم😂😁 

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
2810