2777
2789
عنوان

رفتم سونو گف تنبلی تخمدان داری

171 بازدید | 28 پست

تموم علائم داشتم بجز پریودی نا منظم 

شکمم انگار باد کرده بدنم پف داره صورتم داغونه پر منفذ و جای جوش پوستم تیره بی حوصله ام 

دکتر گف تنبلی داری 🥲 باید حالا برم دکتر غدد یا دکتر زنان؟

خوب میشع ؟؟

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیا تو سایت گفتن با پیاز درمانی خوب شدن

تحقیق کن حتما راست می‌گفتن

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
رژیم اصلاح سبک نداد بهت؟

سونو رفتم اون گف تنبلی داری حالا باید برم دکتر برا درمان 

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
مجردبد یا متاهل؟

متاهل 

دکتر زنانتغییر سبک زندگی اعم از رژیم غذایی مناسب،فعالیت بدنی،خواب و بیداری منظم، وزن مناسب و…خیلی در ...

عریزم من ورزش میکنم الان یکساله ولی وزنم تکون نمیخوره میل به شیرینی و هله هوله در حد مرگ دارم یعنی گریم میگیره اک نخورم 🥲

سونو رفتم اون گف تنبلی داری حالا باید برم دکتر برا درمان

ببین برای تنبلی اول اصلاح سبک میدن

اگه جواب نداد شروع میکنن ب تجویز دارو

من رژیمشو دارم برات میفرستم حتی اگه دارو هم داد بهت اینم کنارش رعایت کن برای خودم ک جواب داد این روش

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

مصرف گوشت گوساله و گاو و روغن نباتی،ماکارونی،برنج، قندهای صنعتی، ترشیجات،لبنیات مانند دوغ و ماست بدون مصلحات آن،تنقلات مانند پفک،چیپس، آبمیوه صنعتی، فست فودها و در نهایت مرغ اگر بطور نامناسب و بمقدار زیاد مصرف شود

ویژگی رفتاری مانند حرص خوردن،کینه جویی،استرس پذیری و بدبینی و شاخص شاد زیستی پایین موجب تحریک تخمدانهای پلی کیستیک میشود

تغذیه نامناسب،حمام رفتن در زمان پریودی،نشستن روی زمین سرد،مرطوب ماندن محیط شکم به خصوص اطراف رحم،فعالیت های پرفشار مانند ورزش های سنگین برای افراد دارای تخمدان پلی کیستیک ممنوع است

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
عریزم من ورزش میکنم الان یکساله ولی وزنم تکون نمیخوره میل به شیرینی و هله هوله در حد مرگ دارم یعنی گ ...

وای شیرینی جات سمه برای شما الان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
عریزم من ورزش میکنم الان یکساله ولی وزنم تکون نمیخوره میل به شیرینی و هله هوله در حد مرگ دارم یعنی گ ...

صرفا ورزش کافی نیست عزیزم

همه اون مواردی که گفتم مهمن

من خودم ۶سال پیش برام تشخیص گذاشتن،سبک زندگیم رو عوض کردم و به راحتی با اولین اقدام باردار شدم.

اصلا الان میلی به شیرینی و فست فود و…ندارم و وزنم در محدوده نرماله.

علاوه بر متخصص زنان مشورت کردن با یه متخصص تغذیه هم واسه انگیزه گرفتن و شروع تغییرات خیلی بهم کمک کرد. بعدش دیگه خودم ادامه دادم.

ببین برای تنبلی اول اصلاح سبک میدناگه جواب نداد شروع میکنن ب تجویز دارومن رژیمشو دارم برات میفرستم ح ...

عریزم درمان شدین؟ میشه بفرستی بی زحمت 

2810