2777
2789
عنوان

تهوع و استفراغ حاملگی

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 32 پست
وای یکی از خاله های من هرسری ۹ ماهشم همینطوره پس باید چیکار کرد یعنی واقعا راهی نیست؟

من از هرغذایی بدم نمیومد. من از خونه خودم خیلی بدم میومد و حس میکردم خیلی بوی بدی داره حتی یادمه از دور که ساختمون خونه رو میدیدم حالت تهوع چند برابر میشد. به شوینده ها هم حساس بودم مث تاید و شامپو و اینا. ی بدبختی داشتم مخصوصا موقع حموم کردن

من آن سبزم که دل بر پیچک دست #خدا بست 🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از هرغذایی بدم نمیومد. من از خونه خودم خیلی بدم میومد و حس میکردم خیلی بوی بدی داره حتی یادمه از ...

وای میگم دیگه منم از خونمون حالم بهم میخوره اصلا بهش فکر میکنم حالم بد میشه اومدم موندم خونه مامانم😬

از همه غذاها هم بدم میاد کلا هیچی نمیتونم بخورم

حتی میوه و ابمیوه هم حالمو بد میکنه🤢🤮

فقط اب میخورم اونم اولا نمیشد حالمو بد میکرد الان ولی با اب مشکلی ندارم😊

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا فقط خودت رهامون نکن🥺🥺
واقعا ؟۳تا؟مطمئنی ضرر نداره اینهمه؟

اره من تهوعم شدید بود جوری که نمتونستم بشینم همش خابیده مامانم سیب زمینی ساده یذره دهنم میزاشت با چشم بسته میخوردم 😅ولی این قرص واقعا برام جواب میداد صب و ظهر و شب میخورم 

حالا بستگی به حال خودت داره اگه یدونه فایده میده ولی بیشتر از سه تا نخور 

منم اونجوری بودم از بوی همسرمم حالم بد میشد

پس چیکار میکردین؟ اخه اصلا من ۲۴ ساعته گشنمه هیچی نمیتونم بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره من تهوعم شدید بود جوری که نمتونستم بشینم همش خابیده مامانم سیب زمینی ساده یذره دهنم میزاشت با چش ...

منم همینم دیگ چون غذا نمیتونم بخورم و حال ندادم فقط میخابم ولی مامان من همچین مهربونم نیس چون برا خودش اینجوری شدید نبوده هیچ جوره تو کتش نمیره و باور نمیکنه و میگه لوس بازی درمیاری و ناز میکنی و تا میتونه ازم کار میکشه منم باور کنین چهار دستو و پا کار میکنما در این حددد😁😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از تشنگی میمردم انقد دلم میخواست یه لیوان اب یخ بخورم ولی تا یذره میخوردم بالا میوردم

الهی عزیزما

منم اولاش اونجوری بودم ابم نمیتونستم بخورم حالمو بد میکرد توش ابلبمو اینا میریختم ترش بشه یکم بتونم بخورم

ولی الان تنها چیزی که باهاش مشکل ندارم همون ابه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای چرا مگه نمیبینه حالتو اخه گوش نکن کار نکن ضرر داره برات

والا دیگه کار کردن با اون حال راحتتره از شنیدن فحش و غرغراش 🤣 اخه خونه اونم میمونم دیگه چاره ای نیس .

حالا خاهر کوچیکمم هستا کار میکنه ولی خب اون بچه دلخاهشه و بیشتر ب اون میگه بشین و بمن میگ کار کن

منم ک هیچی نخورده و بیحال با سرگیجه و تهوع و هزارتا بدبختی

حالا اینا ب کنار من بوی پیازو از خونه همسایه ها هم میفهمم و شدید حالمو بد میکنه انقدددر بدم میاد از بوی پیاز

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب میشی گلم تحمل کن بالاخره مادر شدن این اذیتارم داره دیگه😍

وااای دلم انقدر محبت میخاد ک الان شوهرمم نیس کسی تحویلم نمیگیره باور کن جملت اشکمو درآورد اصلا حس کردم همسرمی🤣🤗 والا خب

پس تو این فیلما چیه زنه هوس میکنه شوهرش بدو بدو میره میگیره میاره اینم با مزه مزه کردن میخوره والا ما ک از همه چی حالمون بهم میخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وااای دلم انقدر محبت میخاد ک الان شوهرمم نیس کسی تحویلم نمیگیره باور کن جملت اشکمو درآورد اصلا حس کر ...

عزیزم😅😂😍 

ول کن بخوای هر حرکتی رو زیر ذره بین بذاری اذیت میشی 

وایستا بچت دنیا بیاد انقددددد کیف داره همه رو فراموش میکنی اینجا همه از خستگیاش میگن ولی من میگم اون لحظه که بغلش میکنی زیر گردنشو بو میکنی همون لحظه میفهمی زندگی چیه لذت چیه عشق چیه🥹 

خدا به همه منتظرا این لحظه رو عنایت کنه

🤍🌱
من نمیدونم کی دارم معمولا کل روز رو دارم هیچی نمیتونم بخورمابن قرصی که میگین بدون نسخه پزشک میشه خری ...

بله بدون نسخه میدن.فقط تو خوردنش زیاده روی نکن بیشتر از روزی دوتا نخور.شما که کل روز تهوع داری صبح قبل اینکه چیزی بخوری حتما یدونه بخور.با آب نخور.بابد بذاری رپ زبونت آب بشه بعد قورتش بدی.اگه با آب بخوری یبوست و سردرد داره بعدش.تو نت بزن توضیح کاملش هست