2777
2789
گلم اولن که این لباس خوابه فانتزیه و شما اگرم متوجه این نشدی خدایی ظاهر قشنگی هم نداره که بخوای سه ت ...

به نظرم شبیه لباس فانتزی انیمیشنا اومد فکر کردم خاصه یه درصدم فکر نکردم واسه اون کاره اخه چه کاربه

چرا فک کردین همه خبر دارن آخه ؟من اصن نمیدونستم کاستوم چیه، صرفا عکس رو دیدیم ترسیدم از لباسه اینقد ...

منم نمی‌دونستم چیه از کاربرا فهمیدم چیه 

تاپیکاشو ببینی میفهمی ملتو سره کار گذاشته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا فک کردین همه خبر دارن آخه ؟من اصن نمیدونستم کاستوم چیه، صرفا عکس رو دیدیم ترسیدم از لباسه اینقد ...

درضمن داره میگه یه سری وسایل دیگه هم هست گرفتم اگه نمیدونست چیه خوب چرا گرفته 

درضمن داره میگه یه سری وسایل دیگه هم هست گرفتم اگه نمیدونست چیه خوب چرا گرفته

خب وسایل دیگه جوراب شلواری ای اکسسوری چیزی میگه دیگه ذهنتون منفی میره :/ 😂 

حالا من نمیدونم شایدم حق با شماس سرکاریه اینجا چیزی مشخص نیس

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بگو که داری مردمو سرکار میذاری و تاپیک الکی هست!

مگه میشه یه دختر لباسی رو بخره و قایم کنه؛ بره شهر دیگه واسه عروسی. به هیچکس هم نشون نده بعد دقیقه ۹۰ که هیچکاری نمیشه کرد بیاد تاپیک بزنه نظر بپرسه! بعد هم روی نظرش پافشاری کنه که لباسم شبیه پرنسس هاست و مطمئنید لباس منم این مدلیه؟ و چرا همه گفتن نپوش و .... ! (البته نمیدونم از کی تا حالا پرنسس ها لباس خدمتکاری میپوشن)

اصلا نمیتونم تصور کنم همچین رفتاری از یه دختر واقعیت داشته باشه!

بگو که داری مردمو سرکار میذاری و تاپیک الکی هست!مگه میشه یه دختر لباسی رو بخره و قایم کنه؛ بره شهر د ...

چقد شما بد دلین گفتن نپوش منم نمیدونستم گفتم نمیپوشم نمیدونم واقعا چرا انقد دلتون سیاهه 

بچه ها ولی این واقعا شبیه لباس فانتزی انیمیشناس میخاستم شبیه اونا بشم

عزیز دلم خوبه خودتون میگید انیمیشن باید چیزی بپوشید که در شأن شما باشه لباس مناسب سنتون درعین حال شیک متناسب با واقعیت تصمیم بگیرید 

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ

حالا خیلی هم مهم نیست بعدم دورهمی که لباس پرنسسی نمی‌خواد 

وقتی رقص و آهنگی در کار نیست همون کت و شلوار یا شومیز و شلوار بپوش 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
چقد شما بد دلین گفتن نپوش منم نمیدونستم گفتم نمیپوشم نمیدونم واقعا چرا انقد دلتون سیاهه

کجای حرفای من بددلی و دل سیاه بود؟؟؟؟؟ 

چقدر عجیبی واقعاااااا

الان که رفتم تاپیکهای دیگه‌ات رو هم دیدم، متوجه شدم که چه مدلی هستی!

راحت باش

2810