2777
2789

دهانه رحمتون زده ، درست میشه خودش نگران نباشید

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اگر اطلاعاتی میدونی یا سابقه داشتی توروخدا برام بنویس

بله داشتم سال ۱۴۰۱ یا ۱۴۰۲ .. ولی گفتن خودش درست میشه .. چندوقت پیش هم که سونو دادم نداشتمش .. نگران نباشید چیز مهمی نیست خود ب خود از بین میره 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بله داشتم سال ۱۴۰۱ یا ۱۴۰۲ .. ولی گفتن خودش درست میشه .. چندوقت پیش هم که سونو دادم نداشتمش .. نگران ...

خیلی ممنونم که ج میدی خیللللی نگرانم همش فکر میکنم با حرف شما حالم بهتر شد خیر ببینی

خیلی ممنونم که ج میدی خیللللی نگرانم همش فکر میکنم با حرف شما حالم بهتر شد خیر ببینی

قربونت عزیزم .. واقعا چیزی نیستا.. اگر بود رک میگفتم ک حتما پیگیریش کنید ولی این نابوتین خیلی خوش خیمه و زودم اربین میره بدون 😅 

قربونت عزیزم .. واقعا چیزی نیستا.. اگر بود رک میگفتم ک حتما پیگیریش کنید ولی این نابوتین خیلی خوش خی ...

بدون رسیدگی خاصی

بدون رسیدگی خاصی

من روز دهم تا تقریبا۱۳.۱۴ روز پریودی ترشح سفید مثل سفیده تخم مرغ ازم میاد بعد دیگه می ایسته هرماه اینجورم نمیدونم از این موضوع نیست؟ هرچی هم کپسول میخورم این میاد اخر

من روز دهم تا تقریبا۱۳.۱۴ روز پریودی ترشح سفید مثل سفیده تخم مرغ ازم میاد بعد دیگه می ایسته هرماه ای ...

ترشح معمولیه نزدیک تخمکگذاری بیشتر میشه